2777
2789
عنوان

بی حیا ترین فامیلای دنیا فامیلای ما هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از اخلاق تو تعجب میکنم حالا یه نفر بیاد آنقدر زوزه بهتون؟ خیلی زشته لقمه مهمان رو بشمری ،کیک ...

شما اینا رو نمیشناسی،یبار من و مادرم خونه همین خانم رفتیم برامون انقدر چایی دم نکرد ۵ساعت گذشت تا مهمونا همه بیان

خیلی سخته تحمل چنین ادمایی

اره واقعا سخته

یا باید کلا قطع رابطه کنی 

یا بزنی به بیخیالی

شوهر من طفلی رو فقط وقتی ضامن وام لازم داشته باشن و پول قرض بخوان میشناسن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
صدقه سر خواهرم حساب میکنم

ببین فقط مرگه که چاره نداره،گاهی مشکلات هم بنفعمون هستن ولی ما اون علم و اگاهی رو نداریم ، خدا ذاتش بد نیست و بدون اذن خدا برگی از درخت نمی افته ، پس برای خواهرت دعای خیر کن و از خدا بخواه بجای عذابی که اینا بهتون دادن خیرو حسنه به خواهراتون بده

[QUOTE=400833274]خواهرم زجر میکشید و اینا اومدن ببینن و ذوق کنن و شام هم بخورن برن[/QUOTEكك

مطمعن باش خدا دوبرابرشو سرشون میاره 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

مهمان حبیب خداست اتفاقا من عاشق مهمون هستم

نمیگم مهمان خونم نیاد

میگم خودم هیچ وقت برا وعده غذایی خونه کسی نمیرم

شاید طرف مشکل مالی داره یا شرایط خانواده ش جوری حوصله پخت و پز نداشته باشه

برا مهمانی برم فقط بعد شام میرم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......