2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810790 بازدید | 2401 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بی ربط تاپیک عکس خونه چرا ترکید

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
عمه منم زمان خوابگاهش ساعت دو نصف شب دسشوییش میگیره و دستشویی هم خیلی دور بوده همه هم خواب بودن حتی ...

با اینکه ترسناک دوست دارم ولی حقیقتا گرخیدم

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

بنظرت اگه ریحانه نمیفهمید چه بلایی سرش میومد؟ 🤔

فکر کنم ریحانه همین الانم مرده،چون هرکس تو اون اتاق ساکن شده فوت شده

من به جن و ارواح سرگردان که آرامش ندارن معتقدم،ولی خیلی دلم میخواد بدونم چیشد که سمیرا موند و باقی آدمایی که مردن نموندن

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
ای خانومای ساده ساختمون ده طبقه هم که باشه و نیست هر طبقه نهایت ۵ واحد کل ساختومن ۵۰ واحد بوده ...

ما به چشم داستان خوندیم ،داستان باحالی بود 😅

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

پارسال ما خونه داییم بودیم تا بتونیم بلیط بگیریم برای مامان بزرگم من گرفتم خوابیدم ساعت سه شب بابام بیدارم کرد تا بریم خونمون من رفتم تو راه پله و یه چیزی شبیه به بابام اونجا بود ولی همه چیزش مشکی بود و فقط یه نقطه قرمز رو چشاش معلوم بود وقتی برگشتم دیدم بابام هنوز تو خونست و داره صدام میکنه...

وای ینی نا که توخونمون پر از جن بودن وحالا نیستن اتفاق بدی برامون میفته؟ 

البته اینجا دعواهای وحشتناک کردیم پدرم بدون بیماری فوت شد روزی هم کم شدههمه هم باهم بد شدیم

لایک نکنید .توروخدا 
یه پسر همکلاسیشونه که خیلی خوشگل و سفیده و میگه من از میانه اومدم ملایر  بعدا میفهمن جن بوده&n ...

واقعیه؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

۹۹ درصد کسایی که میگن جن دیدیم مشکل اعصاب روان دارن 

تا با چشم خودت ندیدی باور نکن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن