2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810859 بازدید | 2401 پست

استارتر میشه لطفا بگین خوابگاه کدوم شهر بودین؟.

چون کنجکاو شدم گفتین عکساش تو اینترنت هم هست

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بودیم تو خونه ما هم بود ولی فقط داداشم میدید ولی خوب بود یعنی فقط ی هاله نور میدید خیلییی هم رزق ...

🥲🤦🏼‍♀️من به مامانم میگفتم می‌گفت توهم زدی اگه چیزی هست چرا ما نمیبینیم 

ای خانومای ساده

ساختمون ده طبقه هم که باشه و نیست هر طبقه نهایت ۵ واحد کل ساختومن ۵۰ واحد بوده

بنظرتون بجز برج دبی کدوم خابگاه اتاق ۶۷ داره !؟؟؟؟ هیییی

بعد حس نکردید این چجوری تنها میرفته اتاق ۶۷ ملت نمیفهمیدن!؟؟؟

تازه دوستاشم میرفتن!!!!

اونم کل ترم؟!!!!!!

بعد سرپرست خابگاه این دهتر تو لیستش بوده نمیگفته هر شب کجاست؟؟؟

اوفففف

در آخر از نظر اسلام کسی که خودکشی کرده  روحش اجازه ورود به دنیا رونداره کلا روح انسان ازاد نیست

در ثانی معمولا خابگاههای چند طبقه درب اتاقای بالا رو می بندن بخاطر خودکشی نکنه کسی

دفعه دیگه تخیلات رو باور نکنید

>*

مدرسه من پشتش یه کوچه مانند بود که یه در اهنی داشت بعدش میرفتی تو چند تا کمد گذاشته بودن جلو.شایعه شده بود اونجا روح هست...دوستم هم میگه من یه بار دیدم.باورم نمیشه🤐🥴

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ن عزیزم اینا همشون داستان هستن.شاید گاهی پیش بیاد کسایی براشون اتفاقایی افتاده باشه .داییم که جوان ب ...

ایوای خدا بیامرزه نکنه همون زنه باعث شده بنده خدا داییت اره واقعا نمی‌دونم اینجور چیزا زمان قدیم خیلی بوده الان نیست 

😐😂کنکوریم با خوندن این تاپیک از خوابگاه رفتن منصرف شدم

عه منم😂😂😂من میخواستم برم یه شهر دیگه ولی دیگه منصرف شدم😅

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.