2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810860 بازدید | 2401 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه تون نگفت چرا کلید خونه ما رو داری؟  چه جوری تو اومدی؟ خواهر نداشته ی شما از کجا میدونسته ...

چرا عزیزم توضیح دادم دیگه، دیروزش زهره خونه ما بود به من گفت فردا ۱۰ بچس میخوام برم حموم، اینم پیش خودش گفته لابد فاطمه خواهرش فرستاده کمک من...میگه اصلا شک نکردم انقدر چهره آروم ومظلومی داشت

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
ای خانومای ساده ساختمون ده طبقه هم که باشه و نیست هر طبقه نهایت ۵ واحد کل ساختومن ۵۰ واحد بوده ...

هر طبقه دو راهرو و اگه درست یادم باشه هر راهرو 7 تا اتاق داشت. یعنی مجموعا 70 اتاق.

به نسبت خیلی از خوابگاههای دانشگاههای دیگه کم هم بود. 

مگه به قول خودت برج خلیفه اس که طبقه ای 5 تا واحد مستقل داشته باشه.

و البته شماره اتاق لزوما نشونه تعدادش نیست. من دوره ارشد اتاق 405 بودم و اون عدد اولش نشونه طبقه بود نه اینکه 400 تا اتاق باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من خابگاه ندیدم🤣🤣🤣🤣من و سه تا از خواهرام خوابگاهی بودیم دختر عموم همه دولتی  خوابگ ...

شاید باورت نشه اولش که گفت خوابکاه داخله یه جای باغ مانند گفتم یا خدا شیرازه .بعد گفت 5طبقه و قدیمی بوده فهمیدم شیراز نبوده

هزیرم کدوم دانشگاه بودی؟

تهران بودم و بعضیا که اونجا بودن هم اینجا نوشتن و هم بهم پیام دادن.

ولی میبینید خیلیا هم نوشتن کنکور دارم و از خوابگاه ترسیدم و... ترجیح میدم نگم کدوم دانشگاه که تاثیر بدی روشون نذاره.

چه فرقی میکنه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

همش دروغه و چرت و پرت اخه چطور کسی که اتاقش مشخص میشه و از اونجایی که هر شب حضور غیاب میکنن پس وقتی تو اتاق هفده میرفتن و میدیدن اون خانم اصلا تو اون اتاق نیست حتما پیگیر میشدن   مگه اینکه این مسئله کلا تو یه هفته اول اتفاق افتاده باشه که هنوز همه چی مشخص نبوده که کی اومده کی نیومده هنوز دانشگاه.وگرنه همچین چیزی غیر ممکنه مگه اینکه بیست سال پیش نظم الان نبوده باشه که مثلا چک کنن ببینن کیا هستن کیا نیستن نمیدونم ولی اگه واقعی بوده باشه یعنی خود خنگشم یکبار نرفت بپریه که چرا من تنها باید تو یه ساختمون باشم که بگن اقا تو اشتباهی رفتی یا شایدم سمیرا هم که بوده فکر میکرده خب دو نفرن تنها که نیست😂 جاهای متروکه و خلوت و جاهای قدیمی اینجور اتفاقا میفته  خدارو شکر تو خوابگاه ما از این خبرا نبوده ولی وقتی میگید اونجا رو کلا بسته بودن حتما یه اتفاقی افتاده دیگه که اونجا ممنوعه بوده

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

منم یه ماجرابرام پیش اومده ساده ترین حرف اینه که بگی خیالاتی شدم اما نمی تونم قبول کنم 

ظهر بود ،اون موقع روز واحد زیاد شلوغ نمی شد سوار شدم دیدم یه خانم جای همیشگی من نشسته  و من  جای دیگه نشستم پشت سر خانم هم یعنی عقب واحد دو نفر دیگه و ۳تا بچه بودن که صدای خنده و حرفشون هم شنیدم 

واحد راه افتاد چون خلوت بود فقط دو تا ایستگاه مسافر پیاده شد 

ایستگاه قبل من هم اون خانم پیاده شد 

وقتی که خواستم پیاده شم یه نگاه به عقب انداختم یه آن جا خوردم هیچکس نبود به غیر از خودم 

من مطمئنم که بچه ها پیاده نشدن اگه اینطوری بود من می دیدم 

بعد از اون سفر زندگی هر ۳ خانواده عوض شد .... مادر پدرم جدا شدن مادر زن عموم مرد و زن عموم سالهاست ا ...

خب چرا اینطور شد؟ ینی فک میکنی تاثیر اون خونه بوده؟مثلا مادرپدرت بدون اختلاف قبلی جدا شدن؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))