2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810859 بازدید | 2401 پست
یبار مشهد بودیم یک خونه گرفتیم که فقط بعد ظهر توش بخوابیم ... خوابیدم دیدم روحم تو خونه چرخید درو دی ...

اره واقعا حقیقت داره من شنیدم حتی ممکنه بارها و بارها اون حوادث رخ داده برای ایندگان تو حالت خواب یا واقعیت نشون بدن 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خانومای ساده ساختمون ده طبقه هم که باشه و نیست هر طبقه نهایت ۵ واحد کل ساختومن ۵۰ واحد بوده ...

خوابگاه که واحد نداره تا فقط ۵ تا باشه

اتاقای ۱۲ یا ۱۵ متریه و هر طبقه حداقل ۱۰... ۲۰ تا اتاق داره

صفحات قبل نوشتم این داستانو باور ندارم ولی چیزی که شما نوشتید هم غلطه و احتمالا اصلا خوابگاه ندیدید. مثل مدرسه تصورش کنید.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
جا داره یه چیزی بگم بریزید ها دختر من تقریبا سه سالگی یه بار اومد بهم گفت مامان اونجارو چشماشو داره ...

داداش منم تعریف میکنه وقتی بچه بوده یکیو می‌دیده که از پشت پرده سرشو بیرون می‌آورده

بچه ها چون روحشون معصومه ممکنه از این چیزا زیاد ببینن

حال ما خوب است اما تو باور نکن
عموت خیلی خطرناکه. از جن های اون خونه بدتر بوده. چرا این کارو کرد؟

بعد از اون سفر زندگی هر ۳ خانواده عوض شد .... مادر پدرم جدا شدن مادر زن عموم مرد و زن عموم سالهاست اسیر دست عموم شده و قبل از اون حادثه همه میگفتن خوشبحال فلانی شوهرش میپرستتش اما همه چیز تغییر کرد و زن عموم الان ۱۰ ساله که خونه پدرش نیومده چون عموم عوض شد اصلا باعقل نمیگنجه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خوابگاه که واحد نداره تا فقط ۵ تا باشه اتاقای ۱۲ یا ۱۵ متریه و هر طبقه حداقل ۱۰... ۲۰ تا اتاق داره ...

من خابگاه ندیدم🤣🤣🤣🤣من و سه تا از خواهرام خوابگاهی بودیم دختر عموم همه دولتی 

خوابگاه هامون همه واحد داشت 

شیراز که علوم پزشکیش خوابگاهاش غوله پرواحد 

>*