2777
2789
عنوان

برادر شوهر محترم ولی بی وفا

113 بازدید | 12 پست

سلام ،برادر شوهری دارم که بسیار بسیار چشم پاک و مافوق تصور با ادب و شخصیت هست و البته مجرد هستند ،ایشون الان باورتون میشه  یک ساله همسرم را که برادر خودش میشه را حضوری ندیده  و برخی اوقات تلفنی صحبت میکنه با همسرم و سلام هم میرسونه به من و ..با اینکه با هم صمیمی هستند و ظاهرا مشکلی بینشون نیست به شوهرم میگم این اقا اینقدر بی وفاست می‌گه نه بنده خدا سرش شلوغه.من بیستر برا همسرم میگم که اگه قرار باشه اینقدر دیر به دیر هم را ببینن ،بعدا خدایی نکرده ،باعث مردگی و بی روحی زندگی و کدورت بینشون نشه.

شما لطفاً این حرفارو پیش همسرت نگو و بذر دشمنی رو تو دلشون نگار اتفاقا حرفات برعکس عمل میکنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی برادرشوهر دارم همینجوریه. وقتی کارداره زنگ میزنه. شوهرم خانوادش کلابی عاطفه هستن 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

شما به برادر شوهرت چیکار داری آخه؟؟؟ شاید شوهرت خودش بهش گفته که نیا خونه ی من چون فهمیده شما زیاد ب ...

نه اصلا اینقدر خجالتیه که میترسه به صورت من حتی نگاه عادی هم بکنه ،ترسم از بی روح شدن خانواده همسرمه