2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810860 بازدید | 2401 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خوابگاهمون افتادم بلوک ما چهار طبقه بود، اتاق ما نیم طبقه ی زیر زمین بود. ترم آخر به خاطر پایان ...

گربه نبودن جن بودن😅 خدا بهت رحم کرده که اونموقع باور کردی که کار گربه بوده و نترسیدی

ولمون کن 

خوابگاها حضور غیاب دارن

وقتی میرن اتاق ۱۷رو حضوری بزنن اگ این دختر بعدساعت۹شب تواتاقش نباشه ب خانواده زنگ میزنن چه برسه ب چندین هفته ،بعد دوستاش نمیگففتن ب سرپرست ک فلانی باینفردیگ فقط تنهان تو اون طبقه خالی ؟ تخیلی بود بنظرم

گربه نبودن جن بودن😅 خدا بهت رحم کرده که اونموقع باور کردی که کار گربه بوده و نترسیدی

🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

و تو داستان میگه که ملایر یعنی مل اگر  به معنای آتش در کوهه و واقعا هم این ها آتش رو بالای کو ...

ینی جن واسه شهرستان میانه بوده؟؟!!من اهل میانم اخه اگه اونطوره جالب شد بزنم بخونم

تهران. یکی از دانشگاههای دولتی. اینجا پر از بچه مدرسه ایه... نمیگم کدومش که نترسن و انگیزشونو از دست ...

دبیر شیمی دبیرستانمونم اصفحان درس خونده بود دانشگاه امیرکبیر فک کنم...اونم میگفت خوابگاهمون جن داشته و حتی باهاشون دوستم شدیم...مثلا میگفت یه بار حموم بودم بعد حوله یادم رفته یهو دیدم حوله پشت دره😂

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...