2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810859 بازدید | 2401 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بخدا الان پسرم اومده میگه مامان تو حموم جن هست جوری دلم ریخت از جام پریدم  خدا لعنتت ک ...

چرا این حرفو زد؟؟؟ 🤕🤕🤕

من مطمئنم تا آخر آبان ماه شدم 54 کیلو😍به خودم ایمان دارم 😍

تا اسی میاد تعریف کنه شما از خاطرات جنی خودتون بگین بخونیم 😂💔

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چندسال پیش دبیرستانی بودم با۲تااز دخترهای همسایمون توکوچه اتیش درست کرده بودیم توروستازندگی میکردیم ...

لابد یکی از اهالی بوده

من یه چیز خیلی خنده دار بگم: 

بابا بزرگم میگفت چندین سال پیش دوستش نصف شب از آبیاری باغ برمیگشته ... تاریک ام بوده. میبینه یه زنه با موهای بلند کنار رود ایستاده. فک میکنه جن دیده از ترس اینکه نیاد بزندش، خودش میره با چوب میزنه تو سرش🤣😃

فرداش بیدار میشه میبینه مردم میگن نصف شب دیشب خانومه یکی از روستایی ها رو جن زده و سرش رو شکسته 🥲😁

اینم صداش رو در نمیاره که من زدم

بعدا به بابا بزرگم میگه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
پشمام اومده کف دستمممم  فک کن دستش دراز بشه کلشم دراز بشه

وییی نگووو😂😂😂🤕

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
یهو میبینه سمیرا دستشو از روی تخت دراز میکنه و اونقدر کش میاد که به لامپ میرسه و خاموشش میکنه. بعد ه ...

یا امام هشتم 

بخدا این چیزا واقعی نیست😑

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

عمه منم زمان خوابگاهش ساعت دو نصف شب دسشوییش میگیره و دستشویی هم خیلی دور بوده همه هم خواب بودن حتی سرپرست کلید و میده میگ خودت برو دیگه عمم تو دسشویی ک بوده حس میکنه یکی اروم باهاش حرف میزنه از ترس میاد بیرون زود میبینه ته راهرو دسشویی یکی حالت چهاردست و پا تماما سیاه وایساده عمم فرار میکنه اما زبونش قفل میشه نمیتونه جیغ بزنه حتی در و هم قفل نمیکنه میره تو اتاقش زیر پتو بعد حس میکنه یکی داره خفش میکنه همون سیاهه رو سینش بوده صبح ک میشه لباساشو درمیاره همه جاش کبود بوده

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋