2777
2789
عنوان

از صب قلبم پودره برای دوستم

69 بازدید | 5 پست

رفته بودیم ثبت نام دانشگاه. باباشم همرامون بود

این دختر بااینکه خیلی ب خودش میرسه ولی هیچوقت لباس زننده، بد یا جلف ندیدم بپوشه

لباساش کاملاً معمولی و معقول 

فقطم یه رژ نود و ریمل زده بود

باباش هی غر میزد ک مقنعه ای چیزی سر میکردی سر و وضعتو ببین

(نمیدونمم چ ربطی داشت دانشجو نبودیم ک، همه همینجوری اومده بودن)

رفتیم پیش مسئول آموزش ک سوال کنیم

یهو داد زد گفت تو کجا، نیاااا به هیچ وجه. بیرون محوطه بمون تا بیایم

همه نگا میکردن🙃

خیلی گناه داشت هی یاد بغض اون لحظه ش میفتم:))

واقعاً فاز این مدل آدما چیهه مذهبی ام نیست اصلاااااا.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

انقدر بدم میاد از اینا که تو جمع بی پروا رفتار می کنند و رعایت نمی کنند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

انقدر بدم میاد از اینا که تو جمع بی پروا رفتار می کنند و رعایت نمی کنند

عزیزم آبجی من حفظیاتش خوبه به جغرافیا علاقه داره و از ریاضی خوشش نمیاد بنظرت رشته انسانی براش مناسبه؟(امسال انتخاب رشته داره)

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آبجی من حفظیاتش خوبه به جغرافیا علاقه داره و از ریاضی خوشش نمیاد بنظرت رشته انسانی براش مناسبه ...

حقیقتا انسانی همش حفظیات نیست فلسفه داره منطق داره یعنی هم فهمیدن لازم داره هم حفظیاتت خوب باشه با توصیفات شما به نظرم براشون مناسبه و یک نقطه قوت براش به حساب میاد👌🏻✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حقیقتا انسانی همش حفظیات نیست فلسفه داره منطق داره یعنی هم فهمیدن لازم داره هم حفظیاتت خوب باشه با ت ...

فلسفه و منطق سخته بنظرت؟

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

فلسفه و منطق سخته بنظرت؟

نه واقعاً اگه با درسنامه ی کتاب کار پیش بری ولی فهمیدن می خواد