2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست
عزیزم اسب پیشکشه مگه این همه پول دادیم بهشون همسرمم انتظار داشت 

گلم درگیر نشو

شوهر منم ی تومن داد داشش رفت کربلا 

توقعی نداشتم فقط گفتم حسابی اونجا ب یادم باشه

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوامم بتیغم از داداشم میتیغم ن خانمش مال داداشمه کاش اینو توام درک کنی پولی ک داده مال خودش بوده ن ...

اره کاملا معلومه میگی وطیفه پسره پول بده باید از شکم زن وبچش بزنه بده تمثال تو

عزیزم عراق چیز به درد بخور نداره واسه سوغاتی .همش بی کیفیت

دقیقا

مادرشوهر من از کربلا چند تا تیشرت آورد برای پسرم 

هر سه تاش جنساش پلاستیک بود

اسباب بازی ام آورد

ولی من تن پسرم کردم که ببینه. لطف کرده بود آورده بود. معلوم‌بود اونجا جنسا همین بوده

من فقط از رند بازی بدم میاد .طرف به زبون گفته یه چیزی خوب برای بچه بیار خب واقعا چی میشد یه چیزی خوب ...

میدونی این شعو مادر شمارو میرسونه 

وقتی مادر شوهر اسی اینجوریه چه میشه کرد 

پس دادن کاذو و یا به رو اوردن فقط باعث له شدن بیشتر شخصیت ادم میشه 

اسی از طرز حرف زدنش مشخصه ک دل خوشی ندارن ازش کلا

میبینی دیگه جواب همه رو چجوری میده 

اره کاملا معلومه میگی وطیفه پسره پول بده باید از شکم زن وبچش بزنه بده تمثال تو

🤣🤣🤣چقدر سوزوندنت داری فشار میخوری همچنان دمشون گرم جاریت قطعا لایقه ک براش بهترین ها فراهم میشه

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
میدونی این شعو مادر شمارو میرسونه  وقتی مادر شوهر اسی اینجوریه چه میشه کرد  پس دادن کاذو ...

اره من محاله به روی طرف بیارم که چرا برام کادو نخریدی اما فقط حرفم اینه مادر شوهر و خواهرشوهرش کوتاهی کردن 

نه بلد نیستم فقط تو بلدی اخه خواهر شوهر تیغ زنی خخخ

منم بلد نیستم چیزایی ک لایقته از سطح شعور من خارجه باید با ی بیشعور مثل خودت طرف باشی تا از خجالت هم دراید 

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
شوهرش پول مال خودشه ؟؟؟ببخشید بعد این خانوم حقی از پول ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم من نگفتم حقی از پول نداره. ولی اگه توان مالیشو داره یعنی نمیتونه به مادر و خواهر مجردش کمک کنه؟

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره من محاله به روی طرف بیارم که چرا برام کادو نخریدی اما فقط حرفم اینه مادر شوهر و خواهرشوهرش کوتاه ...

درسته ولی اسی طرز بیانش افتضاحه و سیاست نداره 

کنترل نداره روی خودش

منم بلد نیستم چیزایی ک لایقتو از سطح شعور من خارجه باید با ی بیشعور مثل خودت طرف باشی تا از خجالت هم ...

دیدی راست گفتم اسی معلومه هیچکس ازش دل خوش نداره، همون تیشرتم از سرش زیادیه ک آوردن برا بوش...