2777
2789

اما به عنوان یه خانم ازدواج جز اهداف مهمم نبود 😅😂

زن گرفتن واقعا خوبه شوهر کردن ولی اونقدر خوب نیست حقیقتا 😂🥲

چون مثلا طبق تجربه من تعداد خانم هایی که تو مجردی لوده و علاف و خوش گذرون و بدون هیچ دستاورد مهمی بودن و بعد ازدواج کردن و شوهر با خواهش و التماس و خرد و سیاست اونارو تبدیل به یه موجود هدفمند و دانا و با دستاورد کرده بسیاررررر کمتر از مردهاییه که اینجوری بودن و با ازدواج و با تلاش های عموما یک طرفه همسرشون تبدیل به ادم بهتری شدن

در عوضش زن ها بعد ازدواج کلی امتیاز و دست اورد از دست میدن

به همین خاطر اگه پسر بودم حتما زن میگرفتم یعنی یه جوری قرار میذاشتم که مطمئن شم سر ۲۷ سال دوست دخترم حاضر شه زنم شه 😅

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا روشکر پسر نیستم اصلا پسر خوبی نمیشدم اصلا

من با توجه به تربیتی که برادرم شده میدونم اگه پسر میشدمم واقعا پسر بدی نمیشدم پدر مادرم رو تربیت داداشم نه تنها اندازه ما حتی میشه گفت یکم بیشتر از من و خواهرم هم وقت گذاشتن که زیادی جولون نده و بچه خوبی باشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چقدر فکرت مثل منه 😐😂👌

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نصف شبی فلسفه میگی .

بله، بچم امشب پیشم نیست دلم میخواد از هر ثانیه تنهاییم استفاده کنم و کارهای چرت و پرت انجام بدم😂

من پسر بودم ازدواج نمیکردم اصلامهاجرت میکردم یه گوشه دنیا واسه خودم زندکی میکردم

من همین الانم دارم مهاجرت میکنم با شوهرم

اما پسر بودم حتما زن میگرفتم زن نعمته نعمت