2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست

درکت میکنم

منم مادر شوهرم هنه رو چیز خوب اورد

منو ی ساپورت نازک 60 تومنی آورده 😐😐

اینم دوهفته بدش لهم داد

اصا گذاشتم ته ته کمد 

بازم دستش درد نکنه  اسب پبش کشو دندون نمیشمارن

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا کاربر چنان طرفداری میکنن ادم مشکوک میشه حرفم میزنی ب یکیشون جفتی ریپ میزنن روت راسته میگن فحشو بنداز زمین صاحبش برمیداره حکایت الانه!حتی اگر جفتتون کاربری اسی نباشید از نظر شخصیتی خیلی تفاهم دارید

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

بگو اصلا به دردم نخورد ...یجوری بفهمون بالاخره بگو خوراکی خرمایی چیزی بیاره بهتر از یه وسیله بدرد نخوره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

عزیزم کربلا زیاد سوغاتی های جور واجور و جنسای خوب نداره مثل مکه بعدشم الان اربعینه شلوغه ازدحامه نمیشه خرید کرد اونا میتونستن از اینجا چیزی بخرن ولی حالا نخریدن دیگه شما خودتو کوچیک میکنی چیزی بهشون بگی تا عمر داری میخان بگن واسه سوغاتی شر کرد اصلا به روی خودت نیار چون بعدا خودت پشیمون میشی ادم نمیتونه کسیو مجبور کنه براش سوغاتی بگیره که .

منم خواهر شوهرم رفته بود مشهد هیچی برامون نیورد فقط یکم نخود چی کشمش اورد البته توقعی هم نداشتم بعد شوهرم از کربلا کلی لباس و دمپایی و اسباب بازی واسه بچه های خواهرش اورده بود 😒

درکت میکنم منم مادر شوهرم هنه رو چیز خوب اورد منو ی ساپورت نازک 60 تومنی آورده 😐😐 اینم دوهفته ب ...

عزیزم اسب پیشکشه مگه این همه پول دادیم بهشون همسرمم انتظار داشت 

نه عزیزم من مگفتم یکی هستین گفتم از نظر شخصیتی تفاهم دارین

من فقط از رند بازی بدم میاد .طرف به زبون گفته یه چیزی خوب برای بچه بیار خب واقعا چی میشد یه چیزی خوب برای بچه میخرید .بعد واقعا جای دوری نمیره برای نوه خودشون بود بخدا عروس ما اینقدر بد بود که اگه بگم چه کارا کرد باور نمیکنی اما مامانم اینقدر خوبی کرد که خودش دیگه خجالت میکشه بعد مامانم هر کاری از دستش برمیاومد برای نوه هاش انجام میداد 

اره یکی بگیر بتونی بتیغیش خخخخ

بخوامم بتیغم از داداشم میتیغم ن خانمش مال داداشمه کاش اینو توام درک کنی پولی ک داده مال خودش بوده ن تو تیغیدنم تو کار من نیست شکر خدا وضعم خوبه چشم و دلمم سیره مثل بعضیا ب دست بقیه نگاه نمیکنم له له بزنم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'