2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم حتما و قطعا دلم میخواد زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 58 پست
من پسر بودم چه دخترایی تور میکردم

دخترا همشون نازن

هر کدومشون واقعا شبیه برنده شدن لاتاریه

پسرا ولی شبیه لپ لپن ممکنه یه سی دی خوب از توش در بیاد ممکنم هست از این ماشینای پلاستیکی ای که باید سر هم میکردی و زود میشکست از توش در بیاد

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا همشون نازنهر کدومشون واقعا شبیه برنده شدن لاتاریهپسرا ولی شبیه لپ لپن ممکنه یه سی دی خوب از تو ...

چه نگاه جالبی، خندم گرفت 😂😂😂

یه زمانی مرد چقدر ابهت داشت

البته کرد واقعی هنوز هم ابهت داره اما متاسفانه خیلی کم پیدا میشه

من پا گذاشتم بیرون از اینجا و حقیقتا دارم میرم همونجا زندگی کنم 😅راستش چرا اتفاقا اونجا مردا دنبال ...

من خودم نرفتم ولی حداقل ده تا فامیل نزدیکم اونور هستند و هیچوقت از اویزون سدن مردا به زنا نگفتند و چون اونجا بیشتر مادیات مهمه مرد در راس قرار داره، ولی نه به این معنا که زن هم اویزون باشه و سکان دار مرده، زن تو جامعه بیزینس و تجارت میتونه برای خودش جایی باز کنه نه خانواده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اینکه نازن صدرصدولی بین دخترا هم خوب و بد هست نمیشه گفت همه خوبن

ببین اینجوری بهت بگم نسبت خوب به بدشون هشتاد به بیسته

تو پسرا همین نسبت دقیقا برعکسه 🤣

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اتفاقا خداروهزار مرتبه شکر که دختر شدم

به نظر من شوهر کردن خیلیییییی بهتر از زن گرفتنه

من پسر میشدم ازدواح نمیکردم

چون اگه دختری مثل خودم باهام ازدواج میکردم حوصله نداشتم ۲۴ ساعت ناز بکشم و ....

زن بودن که خیلی جذابتره

همه چیز از درون تو آغاز میشود

من خودم نرفتم ولی حداقل ده تا فامیل نزدیکم اونور هستند و هیچوقت از اویزون سدن مردا به زنا نگفتند و چ ...

ایرانی بس کن 😂

بخدا فقط اینجا مرد در راس قرار داره من تا چند ماه دیگه میرم برای همیشه المان زندگی کنم ، حداقل ده بار تو زندگیم سفر کردم اونجا و مدت زیادی موندم ،با مرد اروپایی دیت رفتم حتی

هیچکس اویزون هیچکس نیست اونجا حقیقتا ،همچنان اگه بری تو یه بار یا کافه رندوم و یه اقا ازت خوشش بیاد جسورانه تر از مرد های ایرانی اتفاقا میاد جلو نوشیدنیت و حساب میکنه و شبش دعوتت میکنه شام

مرد نه تنها در راس نیست یکی از ماندگار ترین صحنه هایی که میشه تو ایتالیا ببینی اینه که یه مرد تو خیابون زنش یا مامانش داره سرش داد میزنه 😂

چه نگاه جالبی، خندم گرفت 😂😂😂یه زمانی مرد چقدر ابهت داشت البته کرد واقعی هنوز هم ابهت داره اما متا ...

همون زمانم الکی هندونه میدادن زیر بغلش 😂

اتفاقا خداروهزار مرتبه شکر که دختر شدم به نظر من شوهر کردن خیلیییییی بهتر از زن گرفتنه من پسر میشدم ...

منم خیلی خوشم نمیاد مرد میشدم دارم میگم اگه میشدم حتما اولویتم بود که زن بگیرم

ولی اولویتم هیچوقت شوهر نبوده ،صرفا یه رابطه خوب داشتم و به ازدواج ختم شده حتی چون ازم خواستگاری کرد بار اول هم رد کردم هم شیش هفت ماه کات کردم چون فک میکردم اصلا نمیخوام ازدواج کنم

حالا اگه مرد بودم قطعا به قصد ازدواج میرفتم تو رابطه

ایرانی بس کن 😂بخدا فقط اینجا مرد در راس قرار داره من تا چند ماه دیگه میرم برای همیشه المان زندگی کن ...

🤣🤣🤣🤣

باشه تو راست میگی، خوش گذشت🖐️

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن