2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست
چرا پرت و پلا عزیزم چرا فکر میکنید همش باید با کینه و طلبکاری به بقیه نگاه کنیم من هر موقع خونه براد ...

اخه نه ذوق دارن نه تشکر طلبکارن طلبکار شوهر من از ده سالگی برا مادرش کار کرده الان ۴۰ سالشه دیسک کمر چربی قند خون کبد چرب وهمه چی داره از ده سالگی بیرون کار میکنه وهمش غذای بیرون فقط فرستاده برا عفریته جمع کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نه ذوق دارن نه تشکر طلبکارن طلبکار شوهر من از ده سالگی برا مادرش کار کرده الان ۴۰ سالشه دیسک کمر ...

استارتر خیلی ها تاپیک قبلیتو خوندن منم کنجکاو شدم همه تاپیکهاتو یه نگاه انداختم .به نظرم از دستشون ناراحتی و کینه به دل گرفتی به نظرم پر از خشمی تو تاپیکهای قبلیت خیلی ارومی و متین بود اما الان یکم عصبی برخورد میکنی اخه چرا با خودت این کارو میکنی 

دوستان لطفا تاپیک این کمر باریک رو بخونین میگه شوهرم باهم نمیخوابه میره کلفتی مادر شوهرشم میکنه باز شوهرش بهش نگا نمیکنه کمبود محبت داره بیچاره خدا رو شکر من از سمت شوهرم تمام وکمال حمایت میشم الانم زنگ زدم خواهر شوهرم رو شستم گذاشتم کنار تا دیگه از این غلطا نکنه اول طرفش رو نگاه کنه بعد من مثل کمر باریک نیستم که توو خونه ترشیده باشم به زور اویزون یکی شده باشم شوهرم عاشقمه

خواهرشوهرت ک وبا گرفته بود دروغگو چطوری شستیش

خب مگه کسی که وبا میگیره نمیتونه حرف بزنه وقتی مادر طوهرم زنگ زد گفتم بهش اونم گفت من اصرار کردم نخرید گفت تو حق داری از شرمندگیت در میام منم گفتم مادر جون میدونم فقط گفتم گلایشو بکنم گفت کادوز دخترت محفوظه هرچی دوس داشته باشه براش میخرم خیلی🥰😝😝😜😜من میدونم کار اون بوده وگر نه مادر سوهرم ته دلش هیچی نیست منو دوی داره

دوستان لطفا تاپیک این کمر باریک رو بخونین میگه شوهرم باهم نمیخوابه میره کلفتی مادر شوهرشم میکنه باز ...

@نی_نی_یار_پنج   

نی نی یار به کار بردن واژه ترشیده کاملا ضد زن، کثیف و جنسیت زده هست. لطفا و خواهشا ب احترام جنس زن برخورد لازم را با کسانی که مزوج این نوع ادبیات هستند انجام بدید. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

در کل بهت حق میدم ولی بهتره سوغاتی پس بفرستی بگی من بهش نیازی ندارم بدید ب کسی ک نیاز داره و من توقع ندارم ازتون و اعصاب خودت هم آروم بشه و تمام بشه بره کلا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دوستان لطفا تاپیک این کمر باریک رو بخونین میگه شوهرم باهم نمیخوابه میره کلفتی مادر شوهرشم میکنه باز ...

سلام لطفا دیگه از لفظ ترشیده استفاده نکنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شوهر من ی مشکلی داشت ک باهام مطرح کرد وقتی پشتم مشت مشت گوه میخوری بهتره تگم کنی تا جوابتو بدم اشغال خانم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
سلام لطفا دیگه از لفظ ترشیده استفاده نکنین

نی نی یار مگ قرار نبود پستی راجع به کاربرای دیگ درج نشه نگاه پشت من چیا گفته من قرار نیست تاپیک میزنم یکی ی جای دیگ ک هیچ ارتباطی هم ک نداره مشکلات منو مسخره کنه و بهم بگه ترشیده!در برخورد باهاش تقاضای لغو کاربریشو دارم

@نی_نی_یار_پنج  

این کاربر تو تاپیکش چندین بار از کلمه ی ترشیده استفاده کرده که ضد ز.ن هستش با تمام کاربر ها دعوا داره و بی نهایت بی ادبی کرده و در نهایت پستی راجع به من درج کرده و تاپیک من ک راجع به مشکلم با همسرم بود رو به مسخره گرفته طبق قانون سایت با این همه بی ادبی و گستاخی حقش لغو کاربری و تعلیقه ممنون میشم به حقش برسونیدش

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

نی نی یار مگ قرار نبود پستی راجع به کاربرای دیگ درج نشه نگاه پشت من چیا گفته من قرار نیست تاپیک میزن ...

شما جواب ندین من بهشون تذکر میدم

در مورد کاربرا هر پست و تاپیک ممنوع هست و همیشه بی توهین و با احترام پست بذارین