امسال مادر شوهروخواهر شوهرم کربلا ثبت نام کردن شوهرمنم موقع رفتنشون یک ملیونوپونصد زد به کارتشون واندازه یه تومن هم برنج وروغن وغیره خرید برا خونشون چهارتا برادر شوهر هم دارم منم به خواهر شوهرم گفتم یه کادوی خوب برا دخترم بیار من چیزی نمیخوام اون وقت یه تیشرت اشغال اورده با چندتا سنگ چشم نظر روی یه سنجاق سیاه شده دارم میترکممم چیکار کنم زنگ بزنم بهشون بگم یاهیچی نگم بگن خر بود نفهمید شوهرم پول رو جلوی من نداد ولی بعدا بهم گفت داده غیر از اون ۵۰ ملیون وام براش جور کردیم شوهرم یه هفته از صبح تا شب دنبال کاراش بود عفریته یه جعبه شیرنیم به ما نداد
من خودم توی خانواده مرفهی بزرگ نشدم... ولی خب خداروشکر خیلی چشم و دل سیرم و همش چشمم به پول بقیه و چی میخورن و چی میپوشن و چقد تفریحاتشون از من بالاتره نیست
نه ابنکه قانع نباشم ولی سعی میکنم خودم تلاش کنم تا بهش برسم
واقعا.من خودم یه مشکلی دارم با چندین نفر حضوری صحبت کردم همه حق رو به من میدن اما مطمئنم نی نی سایت ...
خودم نی نی سایت یه بار تاپیک زدم با این که نیتم بد نبود و واقعا نمیخواستم به کسی بی احترامی کنم و نکردم و با همه محترمانه صحبت کردم اما ۹۸ درصد کاربرا قضاوت یه طرفه کردن و دلمو شکستن
اسی معلومه تو خونواده ی گدا گشنه ای بزرگ شدی و خیلی سختی کشیدی ک این قدر از رفتار خواه شوهرت زورت او ...
وا چ خبره چرا به خانوادش توهین میکنید من خودم کلی کامنت گذاشتم بابت رفتار زشت و ادبش ولی به خانوادش حقی ندارید توهین کنید پولی ک برای گوشواره میخوای بدی بهش بزار جلو اینه دوبرابر بشه ذوق کن چ طرز حرف زدنه توام فرقی با اسی نداری از نظر شخصیت و ادب
'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'