2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین 💜😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 33 پست
یلدا دیگ شورشو دراورده بود شاید باورت نشه ولی سالی پنجاه بار این مرد امشب میمیردو میخونم بازم سیر ن ...

اره منم قلمشو خیلی دوس دارم میخواستم عابر بی سایرو بخونم ک خیلیا میگن سلیقه ایه و غمگین و هرکسی خوشش نمیاد .. واسه همین دو دلم کرد ک بخونم یا ن .. 

قلم زهرا ارجمند نیا هم خیلی قویه 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر اسم رمان پشت یک دیوار سنگی برام اشناعه حس میکنم خوندمش میشه یکم تعریف کنی؟ الان مغزم میترکه اگ ...

خیلی وقته خوندمش این بیشتر دو ساله رمان نخوندم 

ی دختر مستقل که به هیچ مردی اعتماد نداره و طرز فکرش باخانوادش فرق میکنه و همیشه باپدرش دعوا داره و ی خونه جدا ازشون گرفته که مامانش به کسی نمیگه خونه جدا گرفته چون خانوادگی متعصب ان رو همچین مسئله ای بعد با همسایه اش آشنا میشه که ی پسر مجرده و خیلی هم سطح و هم فکرن که آخرش باهم ازدواج میکنن

اره منم قلمشو خیلی دوس دارم میخواستم عابر بی سایرو بخونم ک خیلیا میگن سلیقه ایه و غمگین و هرکسی خوشش ...

زهرا ارجمندیا هم اسمش اشناست.

نه بخون خیلی قشنگه درسته غمگینه ولی وقتی داری میخونی انگار واقعا داری زندگیش میکنی

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
خیلی وقته خوندمش این بیشتر دو ساله رمان نخوندم  ی دختر مستقل که به هیچ مردی اعتماد نداره و طرز ...

اهان

منم خیلی وقته دیگ رمان نمیخونم فقط همین این مرد امشب میمیردو چند وقتی یکبار میخونم چون خیلی دوسش دارم

اهان منم خیلی وقته دیگ رمان نمیخونم فقط همین این مرد امشب میمیردو چند وقتی یکبار میخونم چون خیلی دو ...

من اگه رمان بخونم دیگ ولش نمیکنم تا تمومش نکنم 

خیلی معتاد شدم شبا تاصبح فقط میخوندم از خونه و زندگی عقبم مینداخت 

عابر بی سایه 

پارلا 

بانوی قصه 

آقای هنرپیشه 

بن بست بهشت 

زن کمانگیر

زحل

کبوتر

طالع دریا 

اخرین برف زمستان

عروسک جون

در جگر خاریست 

همکارم میشی

هیچکی مثل تو نبود 

باورم کن

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من اگه رمان بخونم دیگ ولش نمیکنم تا تمومش نکنم  خیلی معتاد شدم شبا تاصبح فقط میخوندم از خونه و ...

دقیقا همینجوریه منم همش میشستم پاش ب هیچی نمیرسیدم کارام عقب میوفتاد