2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 203 پست
منم خیلی وقت پیش یه مقاله خبری خونده بودم که گفته بود بالای ۷۰٪ پسرا و ۲۷ درصد دخترا تو ایران رابطه ...

چ بد...

دیگ یواش یواش داریم میشیم خود اروپا...

شما مذهبی هستین؟واست مهمه شوهرت هم مثل خودت پاک باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جدی من نمیفهمم چرا شما نمیپسندید

بعید می دونم زن باشی . یا احتمالا اطرافت یه فضای بدی هست . چون مسئله خصوصی رو به یه غریبه نمی گن . مثلا من غریبه ام همه چیزو باید به من بگی ؟؟

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بعید می دونم زن باشی . یا احتمالا اطرافت یه فضای بدی هست . چون مسئله خصوصی رو به یه غریبه نمی گن . م ...

خب ب تو ن😂😂😂

ولی کسی که راه میدی بیاد خواستگاری خونتون پس قطعا بهش میگی

مگه آدم‌ها جنس و لباس اند که میگید دست خورده؟ 

ن آدم ها جنس و لباس نیستن. ولی دختری که باهر پسری رابطه داشته باشه و واسه بدن خودش ارزش قایل نباشه میشه همون جنس یا لباس. 

پاک با پاک. 

ناپاک با ناپاک. 

این ضربدر قرآنیه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
ن آدم ها جنس و لباس نیستن. ولی دختری که باهر پسری رابطه داشته باشه و واسه بدن خودش ارزش قایل نباشه م ...

از کجا معلوم دختری با چندتا پسر بوده شاید فقط با یه نفر بوده. علم غیب دارید؟

شاید دختر عقد بوده و رابطه داشته، باز هم پاکه! و پاک بودن مطلقا هیچ ربطی به باکرگی نداره.

چرا واژه زشت دست خورده بودن فقط برای دختره؟ چرا پسر نباید برای بدنش ارزش قائل باشه؟

از کجا معلوم دختری با چندتا پسر بوده شاید فقط با یه نفر بوده. علم غیب دارید؟ شاید دختر عقد بوده و ر ...

دختری که عقد باشه و جدا شده باشه کار حرامی انجام نداده. شوهرش بوده. 

ولی دختری که با دوست پسرش رابطه جنسی داشته کار حرامی انجام داده. پس ملاک پاکی و ناپاکی حرام یا حلال خداست

علت پرسیدن باکرگی هم اینه که پسر بدونه دختره اعتقادی به حرام خدا داره یا خیر. چون کسی که اعتقاد نداره اعتباری به آینده هم نیست .مگه اینکه توبه کنه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
با کلمات مترادف اشنایی دارید؟ خیلی کلمات وجود دارن که هم معنین و به جای هم استفاده میشن در ضمن کار ...

من ازدواج کردم ازدواجمم سنتی بود شخصیت همسرمم همونی بود که حرف زد و تو شش ماه آشنایی نشون داد. ضمنا حرفاتون ضدونقیضه میگین خرافاتیم ما

بعد خودتون مخالف این هستین کسی از گذشته طرفش اطلاع داشته باشه!!!!!  جالبه 

طرف از خانم پرسید ببینه با کسی رابطع داشته شما ب هرکی این سوالو بپرسه میگین عهد بوقی هرکی حمایت کنه از این تفکر میشه خرافاتی

میگی تا چهارپنج سال قابل شناخت نیست طرف 

گذشتشم ک مهم نیست از نظر شماها

پس چطور میشه ازدواج موفق داشت؟؟؟؟ 

شما خیلی غیرواقع بینانه نگاه میکنید به مسایل

یا حق

دختری که عقد باشه و جدا شده باشه کار حرامی انجام نداده. شوهرش بوده.  ولی دختری که با دوست پسرش ...

شاید دختر و پسر عاقل و بالغ بودند و بین خودشون صیغه عقد خوندند، شما چه طور مطمئنید حرام بوده؟

یا از کجا می‌دونید اگه کار حرام کرده توبه نکرده؟ شما مگه مثل خدا عالم به قلوب مردمید که انقدر راحت حکم پاکی و ناپاکی مردم رو میدید؟