2777
2789
عنوان

رفیق صمیمیمو بلاکش کنم بنظرتون

187 بازدید | 20 پست

رفیق که البته دشمنه

واکنشش وقتی موهامو رنگ کردم گفتم بهتون که با تمسخر زد زیر خنده

هزاران مورد دیگه هم ازش وایب منفی و حسادت گرفتم

جدیدا بهش پبام میدم هم سین نمیزنه منه خنگ اونو دوست خودم میدیدم ولی الان کلا حذفش کردم

بنظرتون بلاکش کنم؟یا بی تفاوت؟

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن رفاققتو باهاش تموم کن

اون که تمومه

چه آدم عوضی بود هزار بار اومد خونمون چندین بار گرفتار بود من به دادش رسیدم اونوفت جوابمو اینطوری داد انگار طلبکاره ازم

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

مرگ یکبار ، شیون یکبار.

مزه این دوست رو چشیدم ، ظاهرا دوست بود ولی فهمیدم فقط حسادت بلده و خراب کردن کارهامو .

خودم سختم بود. خواهرم برام شماره اش رو بلاک کرد و تمام. 

خوشحالم شرش کم شد. فقط وقتم رو می گرفت و اعصاب و حسادت. 

ولی اونوقت فکر نمیکنه به خیال خودش من چقدر احمقم؟

نمیدونم شما چه شخصیتی داری 

اما برا من مهم نیست 

اینم در نظر بگیر شاید اون بلاکت کرد بعد نیای بگی کاش من زودتر بلاکش کرده بودم 

من الان رفیقم زده بلاکم کرده کاریشم ندارم ،همین جوری انگار نه انگار

مرگ یکبار ، شیون یکبار.مزه این دوست رو چشیدم ، ظاهرا دوست بود ولی فهمیدم فقط حسادت بلده و خراب کردن ...

اره بخدا من تا جایی که یادمه همش معرفت به خرج دادم چقدر گرفتار شد تو زندگی من به دادش رسیدم ولی اون جوابمو اینطوری داد عوضی