2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
جوری که این سوالو پرسیدن مشخص بود تا ته برگ تست هم میره  کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور ...

ردش کن این از جلو عقب مونده رو 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیه الله گلپایگانی در جواب یه خانمی گفتند تو حق داری همه چیز درباره گذشته ات رو به همسرت نگی. فقط چو ...

دیگه این چیزی نیس شوهرش متوجه نشهه 

میشه این سوال من جواب بدین 

ینی رابطه نامشروع هیچ مشکلی نداره؟ 

ینی هر دختر پسری که با هم بودن رابطه برقرار کنن 

هزارتا درد بلا نمیگیرن 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
غیرت اگه وجود نداشت براش لغت نمیساختن تعصبم اگه وجود نداشت بجاش میگفتن غیرت این از علم زبان شناسی ...

با کلمات مترادف اشنایی دارید؟

خیلی کلمات وجود دارن که هم معنین و به جای هم استفاده میشن

در ضمن کار سختی نیست؟ شما اصلا تا به حال با جنس مخالف ارتباط این شکلی داشتید؟

روزانه ۱۰۰ ها تاپیک داره زده میشه تو سایت که طرفشون قبل ازدواج معتاد بوده دوست دختر داشته رابطه جنسی داشته رفیق باز بود ۳ سال ... ۴ سال عقد بودن بازم نفهمیدن

طرف بعد ۱۲ سال میفهمه طرفش داره خیانت میکنه بهش سالهاست

زندگیو شوخی گرفتید حس میکنم

جوری که این سوالو پرسیدن مشخص بود تا ته برگ تست هم میره  کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور ...

خو این بده 

من بودم زیربار نمی رفتم اصلا

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
دیگه این چیزی نیس شوهرش متوجه نشهه  میشه این سوال من جواب بدین  ینی رابطه نامشروع هیچ مش ...

یه دختر مجرد و یه پسر مجرد بالای بیست و پنج سال که عاقل و بالغ و رشید هستند می‌تونن شرعی با هم رابطه داشته باشند

چرا وقتی ازش خوش‌تون نمیاد انگ نامشروع بهش می‌زنید؟

حالا فعلا شالت و سرت کن خانومم تا بعد 🤣

خدایی فک کردی تایپ کردی😂😂 

چه ربطی داشتت 

حتمن مسلمون دیدی فک کردی حاج خانمم 

یکمم از مخت استفاده کن جمله تجزیه تحلیل کن

وایییییی منم دقیقا این مورد که ظاهر طرف کاملن امروزی ولی باطنش دهه قجری به خواستگاریم اومده.

بعد نمی‌دونی چه اصراری هم به من داشت من امروزی ام!!!

دیگه این چیزی نیس شوهرش متوجه نشهه  میشه این سوال من جواب بدین  ینی رابطه نامشروع هیچ مش ...

اسلام این حق رو به شوهرش نمیده که درباره زندگی گذشته زن تجسس کنه. دیگه اگه شما از خودتون حکم می‌دید خود دانید!