2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
اره باس یاد بگیره از من

ن منن داشتم با خود این کلمه نسل جدید ک گفتی شوخی میکردم😂

فقطم منظورم طنز بوده

وگرنه اصلا نمیدونم دیدگاهتون تو این تاپیک چی بوده چون اصلا پیامتونو ندیدم

خدایا هوامو داشته باش
برگ اعتیاد با باکرگی رو در یک راستا می‌بینید؟!😐

باکرگی چگونه از بین رفته وقتی اذواج نکرده؟

رابطه نامشروع داشتهه 

خب این چیزه مهمههه 

مخصوصن طرف مسلمان هم باشه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بدونم طرفم تو گذشته چطور ادمی بوده چ ربطی به علم داره فعلا ک به زعم خودتون علم شمارو روشن کرد ...

عزیز

هیچ ادمی درباره گذشتش راست نمیگه تو ازدواج سنتی

دو تا ادم کاملا غریبه نشستن جلو هم ۶ ماه بعدم دارن میرن زیر یه سقف ... ۹۰ درصد دروغ سر هم میکنن درباره گذشته که به کنار حتی درباره علایقشون

لطف کنید از کلمه غیرت هم حرف نزنید

از لغت نامه استفاده کنید مترادف نوشته شده تعصب

تعصبم جهله عزیز ... حالا شما دفاع کن

میتونی بگی اعتماد و راستگویی و تعهد نه غیرت!!!!!!!!

خوب این آقامنظورشو بایدملایم ترمےگفت آخہ زمانہ هم دوره بدے شده هیچ ڪس بہ ڪسے اعتمادنداره ازبس بعضے خانمها شورشو درآوردن ولے درڪل میخواد باخانم باوقاروباحیا ازدواج ڪنہ 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
دقیقا همینو گفت گفت ""شما رابطه ی قبل از ازدواج داشتین؟ منظورم اینه که باکره این؟ بهتره همین اول در ...

خب شماقبلاعقدیانامزدنبودیدکه ایشون به این علت این یوال وپرسیده باشه؟؟

دقیقا همینو گفت گفت ""شما رابطه ی قبل از ازدواج داشتین؟ منظورم اینه که باکره این؟ بهتره همین اول در ...

توام میگفتی" جناب فلانی به نظرم یک مقدار زوده راجب اینجور مسائل صحبت کردن اجازه بدین بیشتر همو بشناسیم " هرکی در خونتون زد باید راجب داشتن یا نداشتن رابطتت ازت سوال کنه ؟

کاملا حق داشتهه بپرسه  خیلی هم محترمانه پرسیده  نگفت که باید تست بدی

جوری که این سوالو پرسیدن مشخص بود تا ته برگ تست هم میره 

کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور که تحقیق کردیم افکار قدیمی داشتن حتی رسمای عجیب و مسخره ای مثل دستمال خونی رو هم دارن!

جوری که این سوالو پرسید مشخص بود تا ته برگ تست هم میره  کاملا امروزی به نظر میومدن ولی اینجور ...

رد کن بره باباااااااااا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من بودم میگفتم باکره نیستم که اگه صرفا دلیل انتخابش اینه بره دیگه نیاد .ینی هیچ ارزش دیگه ای نداری ...

پشت این حرف که باکره نیستم 

ینی من رابطه نامشروع داشته 

کسی هم براش مهم نیس که خودشم رابطه داشته 

پس اونکی زمان مجردی رابطه داشته متاهلی میتونه خیلی راحت تر بره سمت کسی دیگه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا