نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2704 عنوان رفیق صمیمیمو بلاکش کنم بنظرتون 187 بازدید | 20 پست رفیق که البته دشمنهواکنشش وقتی موهامو رنگ کردم گفتم بهتون که با تمسخر زد زیر خندههزاران مورد دیگه هم ازش وایب منفی و حسادت گرفتمجدیدا بهش پبام میدم هم سین نمیزنه منه خنگ اونو دوست خودم میدیدم ولی الان کلا حذفش کردمبنظرتون بلاکش کنم؟یا بی تفاوت؟ نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!! دیروز | 16:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2704 بي تفاوت باشه نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2704 بی تفاوت بهتره ولی اونوقت فکر نمیکنه به خیال خودش من چقدر احمقم؟ نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1613 بنظر من که بلاک کن بیزحمت توام میای تاپیک اخرم من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>
_2027moon عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 277 ولی اونوقت فکر نمیکنه به خیال خودش من چقدر احمقم؟ بی محلی کن رفاققتو باهاش تموم کن
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2704 بی محلی کن رفاققتو باهاش تموم کن اون که تمومهچه آدم عوضی بود هزار بار اومد خونمون چندین بار گرفتار بود من به دادش رسیدم اونوفت جوابمو اینطوری داد انگار طلبکاره ازم نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15422 مرگ یکبار ، شیون یکبار.مزه این دوست رو چشیدم ، ظاهرا دوست بود ولی فهمیدم فقط حسادت بلده و خراب کردن کارهامو .خودم سختم بود. خواهرم برام شماره اش رو بلاک کرد و تمام. خوشحالم شرش کم شد. فقط وقتم رو می گرفت و اعصاب و حسادت.
لازانیاداغ عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 10148 برخلاف همه که میگن بی تفاوت من میگم بلاک کن تا شوک بهش وارد شه
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 7231 ولی اونوقت فکر نمیکنه به خیال خودش من چقدر احمقم؟ نمیدونم شما چه شخصیتی داری اما برا من مهم نیست اینم در نظر بگیر شاید اون بلاکت کرد بعد نیای بگی کاش من زودتر بلاکش کرده بودم من الان رفیقم زده بلاکم کرده کاریشم ندارم ،همین جوری انگار نه انگار
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2704 مرگ یکبار ، شیون یکبار.مزه این دوست رو چشیدم ، ظاهرا دوست بود ولی فهمیدم فقط حسادت بلده و خراب کردن ... اره بخدا من تا جایی که یادمه همش معرفت به خرج دادم چقدر گرفتار شد تو زندگی من به دادش رسیدم ولی اون جوابمو اینطوری داد عوضی نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!