2777
2789
عنوان

شوهرم ساعت دو شب بیرونم کرد

130 بازدید | 13 پست

سلام بچها من هفته پیش پنجشنبه شب خواهرمم مهمونمون بود و شوهرم پیش خواهرم انداختم بیرون و جفتمون اومدیم خونه مادرم.

همسرم پنج ساله ازدواج کردیم و اعتیاد داره هر سال دو ماه ترکه بقیش مصرف میکنه و خیلی اذیتم کرده اصلا با خانوادم رفت و آمد نداره و همه مهمونیا تنها میرم، هر سال به جنگ و دعوا می‌رسید و آخرش با درست میشم درست میشم بر میگشتم ولی باز به ماه نرسیده پشیمون میشدم چون شروع میکرد

ادامه داره لایک کنید اگه میخونید بگم

اگه بچه نداری جدا شو

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه نداری جدا شو

بچه هم ک داشته باشی از ادم معتاد باید جداشد من چشیدم ک معتادها چی هستن و چیکار میکنن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه هم ک داشته باشی از ادم معتاد باید جداشد من چشیدم ک معتادها چی هستن و چیکار میکنن

میدونم .

ولی اگه بچه وسط باشه یکم قضیه سخت میشه آدم نمیتونه دخالت کنه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بعد این دفعه بازم پیام میده منو درگیر عاطفی بکنه ولی داداشمو مامانم این دفعه خیلی پشتم هستن چون دفعه های پیش خیلی حمایتم نمیکردن و الان خیلی میترسم دوباره خر بشم اصلا اذیت میشم از حرفای احساسیش حس میکنم داره گولم میزنه💔

بلاکش کن .یعنی چی که تو رو با مهمون خونه ت انداخت بیرون .

مگه واسه خودت شخصیت قائل نیستی ؟

ببخشیدا اینجوری میگم بهت ولی اون به خاطر چیز دیگه ای داره حرفای احساسی می فرسته براش .محلش نده

موندن صلاح نیست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بلاکش کن .یعنی چی که تو رو با مهمون خونه ت انداخت بیرون .مگه واسه خودت شخصیت قائل نیستی ؟ببخشیدا این ...

اره دقیقا چون براش نفع مالی هم دارم میخواد وام بگیرم با ضامن از طرف خودم بعد ماشین بگیره باز همون اش و همون کاسه و همیشه مسته

اره میدونم خداکنه لج نکنه احساسی عمل نکنه

اشتباه بار دوم دیگ اشتباه نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر