2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
من نه حکم دادم نه چیزی  برو یه بار دیگه بخون کامنتم  گفتم برای کسی که مسلمان هست طبق اعت ...

منم برات توضیح دادم که رابطه ممکنه خارج از ازدواج باشه ولی حرام نباشه.

هم مجردش رو قید کردم هم تک پر بودن دختر و پسر رو!

فقط چون شما خوشت نمیاد و جامعه بسته ایران قبول نداره خیلی رررررااااااحت میگید نه حرومه! نه نامشروعه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجاس که میگن اگه دنیا عدالت داشت پسرهم باید بکارت می‌داشت😅..(شوخی).. واقعا چرا خدا برا پسرا بکار ...

کجاشون میزاشت خوب😂😂 

جا نداره از اونا😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
منم برات توضیح دادم که رابطه ممکنه خارج از ازدواج باشه ولی حرام نباشه. هم مجردش رو قید کردم هم تک پ ...

😂😂😂 واای 

من دارممم میگم اگه حراام باشههه  

فک کردی هم دوست میشن صیغه می خونن 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
نفهمی در وجود شماست. اگه با ریپ زدن مشکلی داره جمع کن از ایران برو.

من که مشکلی ندارم هر چقد دلت می خواد ریپ بزنم 

من نادیده گرفتن خب بلدم 

ولی معلومهه حرصت در اومدهه😂😂 

درسته ولی من به عنوان دختر دقیقا از کجا میتونم متوجه این موضوع از طرفم بشم؟

خب تو اینو میتونی تو جلسات آشنایی که به منظور شناخت بیشتر هست بپرسی

ببین اینکه اون آقا قبلا با کسی رابطه داشته یا نه یه بحثه و اینکه رابطه اش چرا بهم خورده یه بحث مهمتر

اینکه کسی چه دختر چه پسر قبلا با فرد دیگه در رابطه بوده به هیچ معنی نیست

نه معنیش خوبی طرفه نه بدی 

برای تو مهم باید این باشه که ببینی اولویتهای این مرد بعنوان شریک زندگیت چیه

اینکه خصوصیاتش و معیارهای زندگیش چیه

بعد بشین ببین تو از زندگیت چی میخوای 

آیا میتونی به این مرد بعنوان شریک زندگیت در درجه اول و بعنوان پدر بچه هات در درجه دوم اعتماد کنی یا نه

میتونی روی هوش و شعور اجتماعیش حساب کنی که فردا خودت با افتخار بگی این همسرمه و بچه ات با افتخار بگه این پدرمه؟

میتونی رو مسئولیت پذیریش حساب کنی؟ 

این آدم اونقدر برات احترام قائل هست که از حضورش در اجتماع مجالس و مهمانیها و حتی در خلوت خودتون خوف زده نباشی؟

اینا سوالات مهم زندگیه عزیزم نه اینه وای طرف دوست پسر داشته یا دوست دختر داشته یا نه

هزاران زن و مرد افتاب مهتاب ندیده بعد از ازدواج به زوجشون خیانت کردند و میکنند پس معیار اصلا نباید این چیزا باشه

امیدوارم بتونی انتخاب شایسته خودت داشته باشی و خوشبخت بشی

اینم بدون شاید تو با مردی خوشبخت میشی که خواهرت یا دوستت یا حتی ماها باهاش بدبخت بشیم (البته این بازم نشانه خوبی و بدی ما و اون و تو نیست) امیدوارم مفهوم حرفمو فهمیده باشی

درسته ولی من به عنوان دختر دقیقا از کجا میتونم متوجه این موضوع از طرفم بشم؟

اینک پسره بره پیش متخصص روده و رکتوم(مقعد)

ک ی وقت اعتیاد ب ک*ر*د*ن کسی از سمت ب*ا*س*ن نداشته باشه و قبلا اینکارو نکرده باشه:)) اونوقته ک یر ب یر میشه همه چی

خدایا هوامو داشته باش
نمیدونم والا...میگن اکثر پسرا خودارضایی میکنن و ۱ چهارمشون رابطه قبل ازدواج دارند(راست و دروغشو نمید ...

منم خیلی وقت پیش یه مقاله خبری خونده بودم

که گفته بود بالای ۷۰٪ پسرا و ۲۷ درصد دخترا تو ایران رابطه قبل ازدواج دارن