2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 203 پست
دختری که عقد باشه و جدا شده باشه کار حرامی انجام نداده. شوهرش بوده.  ولی دختری که با دوست پسرش ...

ضمنا واژه زشت دست خورده مربوط به داشتن یا نداشتن رابطه جنسیه.

ربطی به حرام یا حلال بودن نداره که به ایمان و اعتقاد به خدا نسبت اش میدید.

شاید دختر و پسر عاقل و بالغ بودند و بین خودشون صیغه عقد خوندند، شما چه طور مطمئنید حرام بوده؟ یا ...

من شرط کلی رو گفتم. وارد جزییات نشدم. 

و اینکه صیغه خوندن بدون اجازه پدر درست نیستش. اگرم پدر اجازه داده باشه که اسمش میشه نامزد بودن و محرم بودن. 

من گفتم هررابطه ای خارج از حکم دین و شرع مشکل داره. 

مگه اینکه توبه کرده باشه. که اونم صلاحش با خداست. 

و حضرت علی علیه السلام میفرمایند: 

کسی که شب گناهی رو کرد, صبح به چشم گناهکار بهش نگاه نکنید, شاید تا صبح توبه کرده باشه. 

ما کی باشیم که به کسی انگ ناپاکی بزنیم. خدا هزاران مرتبه گفته در توبه بازه بیا به سمتم. وقتی خدا خودش میبخشه بنده خدا چیکاره است. خدا خودش همه مونو هدایت کنه به راه راست. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرد در صورتی این سوالو همون جلسه اول میپرسه که به طورش دخترهای غیر باکره خورده باشن یا خودش باکره نب ...

قطعا حق داره از پسر بپرسه

بنظرم پسره داشت میگفت من باکره ام انتظار دارم توام باشی

یعنی جلسه ی آخر میپرسید ناراحت نمی شدین و اوکی بودین؟

نه همسر من اصلا این سوالو نپرسید چون هردومون از گذشته پاک هم خبر داشتیم ولی اگرم میپرسید اکه جلسه آخر این بحثو مطرح میکرد اوکی بودم نه اینکه حلسه اول بره سراغ این چیزا😐

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

اشکال نداره به نظرم.چون الان بعضی دختر خانمها قبل ازدواج رابطه دارن.شما هم هین سوال رو میپرسیدی خب.در هر صورت مشکلی نداره.اگه همه چیش اوکی هست قبول کن.خوشبخت بشی

جلسه اول خواستگاری اصلا وقت مناسبی برای این موضوع نیست

این یه نشونس که اون پسر خیلی سنتیه

من بودم بهم برمی خورد و از چشمم میوفتاد

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

جلسه اول خواستگاری زمان پرسیدن سوالاتی درباره محل زندگی، شغل، سرمایه، دین و این چیزای خیلی کلیه که آدم بدونه کسی که اومده خواستگاری از نظر کلیت به ما میخوره یانه که اگر اوکی بود بعدا بریم برای آشنایی بیشتر و آزمایش و اینا 

این آقا هم بنظرم یکم بچگی کرده و سوالش و بد پرسیده وگرنه خب عقیدشه دوس داره بدونه کسیکه قراره باهاش ازدواج کنه قبلا رابطه داشته یا نه و شماهم حق دارید متقابلا همین سوال و از ایشون بپرسید و اصلا ایرادی نداره که دوستان روشنفکرنما اومدن فاز گرفتن که خانوما مازوخیسم دارن و اینا 

ولی خب بنظرم شما اگر قبول کردید بدون اینکه کسی از فامیل خبردار بشه یکم بیشتر باهم وقت بگذرونید تا خصوصیات اخلاقی‌شون بیشتر دستت بیاد

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم