2777
2789

اگر مشکلی داشته باشی به خدا مراجعه کنی 

حقیقتا  پدرت رو درمیاره 

هی التماس کنی یه کاری میکنه بیشتر التماس کنی 

و بهت نمیده اونجا وحشت ناکه 

انقدر جزرت میدههههههههههههههه 

کاش  مشکلاتمون حل شه 

چون اگر به خدا بگی  میچزونتت

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

دقیقااااا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آحه من  جز خدا کسیو ندارم 😭 به خدا نگم به کی بگم ؟؟؟ این درسته  دست خالی منو برگردونه ؟😭

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نه اینطوری نیست

خیلیم اینطوریه.تا حالا هرچی ازش خواستم نداده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
هعی روزگار...این همه مدت اقدام باشی آخرشم پریود بشی...درد ب این میگن!

خوشگل باشی همه چی تموم باشی خواستگارا ردت کنن درد به این میگن 

خیلیم اینطوریه.تا حالا هرچی ازش خواستم نداده

شایدبه صلاحت بوده🥰

من شدیدابهش ایمان دارم هرچی نداده بعدفهمیدم به نفعم بوده یه باریه چیزیوبه زوروالتماس خواستم بهم دادهنوزم دارم تاوان اوخواستمومیدم 

هرچی بده نعمته نده حکمته

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

خوب عزیزم شاید معیارهای خواستگارتون نداشتی اصلا به خدا چه ربطی داره!؟

چرا معیاراشم داشتم