2777
2789
عنوان

چیکارکنم از چاقی وبی ارادگی خسته شدم میشه بهم بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من استفاده نکردم گفتم که میخوام بعد دوران شیردهی بگیرم. گفتن تو شیردهی مجاز نیست یکم بهم گفت ۳ما ...

گلوریا مصرف کردم بیاین تابگم چیکارمیکنه

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
کتوژنیک اسمش

اره تو تلگرام   کانال کتوزیست  رو سرچ کن    تمام مطالبش رو بخون  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

یه آقایی چندوقت پیش اومد خونمون. رفیق شوهرم بود من تاحالا ندیده بودمش

شوهرم گفت چیکار کردی انقدر لاغر شدی؟(خیلی چاق بوده قبلا)

گفت یه دارویی گرفتم یکماهه ۱۵ سانت دور شکمم کوچیک شد

روم نشد اسم داروشو سوال کنم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
من حتما شروع میکنم مرسی از راهکارتون 

خاهش همه انسانیم وبفکرهم ودلسوزهم بایدباشیم هیشکس دلش نمیگیره ایجور دگه.هیشکس تنهانیس هیشکس دلش نمیشکنه .تودرد هاومشکلاته ک ادماباید طبق تجربه وعدم تجربه بدادهم برسن وگرنه توخوشی ها ک همه پرچمشوبالاس...👌😐

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐

من گلوریا درب بنفش مصرف کردم از اونا ک قرصش مشکی ی ستاره وماه هم روش حک شده یعنی اولین قرص ک خوردم دوساعت بعدش ب شدت سرخوش و پرانرژی میشدم کل خونه رو برق مینداختم و جالب اینجاس ک اشتهامو صفر صفر میکرد یعنی منی ک با بوی قرمه سبزی بیهوش میشم اصلا وابدا لب نمیزدم ی ماه ۱۲کیلوکم کرردم خیلی هم کاهش سایز داشتم اینا فوایدش بی انصافی اگه نگم

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره