ولی تاخود اذان صب بیدار بودم بعد اذانم بلندمیشدم دنبال کارهای الکی ب هیچ وجه خستگی وخواب سراغم نمیومد خیلی تشنه میشدم تکرر ادرار داشتم افت قند خون ی دفعه ی سمت کله م کامل بی حس میشد زیر چشم هام گود شدهمچنان مصرف میکردم فقط فکر لاغری بودم بی دلیل گریه میکردم خیلی عصبی میشدم دخترم ناخوداگاه کتک میزدم کاملا از همسرم فاصه گرفته بودم اصلا احساسی بهش نداشتم ولی کلی لاغر شدم یعنی هرکی منو میدید میگفت ی ادم دیگه شدی قرص هام ک تموم شد گفتم چند هفته ب بدنم استراحت بدم کبدم داغون نشه
چشم تون روز بد نبینه دوروز بعد تموم شدن قرص ها ب شدت بیقرارشدم بدن درد عین جنازه افتاده بودم همه فک میکردن کرونا گرفتم درحالی ک توترک بودم🤣😅خیلی حالم بد میشد اینقد بی قراربودم ب مادرم گفتم برو تست از داروخونه بگیر نکنه واقعا معتادشدم تست ک امتحان کردم گزینه امفنامین یاهمون شیشه تیک خورد فهمیدم شیشه مصرف کردم اونم ن ب صورت دود مستقیم واردمعده م شده و کبد نابود میکنه دوماه با عرقیجات مختلف کبدمو پاکسازی کردم و دیگه غلط بکنم سمت این چیزها برم
چشم تون روز بد نبینه دوروز بعد تموم شدن قرص ها ب شدت بیقرارشدم بدن درد عین جنازه افتاده بودم همه فک ...
واقعا😐
پس چرا من همین دیروز زیر تاپیک کسی که دوسال پیش تاپیک زده بود که میخواد گلوریا بخره. کامنت گذاشتم سوال کردم خیلی تعریف کرد گفت سه ماه مصرف کرده ۱۶ کیلو کم کرده خیلی براش خوب بوده و دوباره وزنش برنگشته
😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟