2777
2789
عنوان

با آدم لجبار چیکار میکنین

151 بازدید | 16 پست

مامانم خیییییلی لجباز و سلطه گره

حتی یه کرم پودر داره مامانم به پوست من نمیاد میگم کرم پودر بخر واسه پوست من میگه نه 

همیشه سر همههه چی بهم میگه(نه) چون منتظره اصرارش کنم

خیییلی لجبازه خیلییی خوشش میاد آدما اصرارش کنن

چیکار کنم خسته شدم انقد همیشه اصرارش کردم بقران خسته شدم همیشه سر درد میگیرم از دستش همیشه حالم بد میشه از کاراش کل روز انرژیمو میگیره

لطفا نیاین بگین مثل خودش لجبازی کن چون اگه این کارو بکنم خودش میگه به درک و تازه عذاب وجدانم میگیرم با حرفاش(مثلا میگه انقد بزرگت کردم آخرشم اینجوری با مادرت میکنی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول توجیبی نداری؟ ببرش پیش روانشناس

ماهی فقط پنجاه تومن بهم میدن که اونم خودش به یه بهونه واسه خرید خوراکی یه روز بر میداره همشو مصرف میکنه 

شصت تومن داشتم همشو برداشته بود یه روز رفا چیزی خرید گف به بابا میگم کارتت بریزه هیچ حریمی ارزش قائل نیس

روز مرد پول نداشت همه پولا منو برداشت باهاش برای بابام چیزی خرید انقد غصه خوردم ولی چیزی نگفتم چون برای بابام خریده بود من خیلی کم پول دستم میاد همونم مامانم زود خرج میکنه به بهانه ای بعد اخرم میگه اخر ماه به بابا میگم برات بریزه

چهارشنبه همین هفته عروسی داریم من رفتم یه لباس خریدم بابام عصبانی سد چرا برای یه شب پول خرج میکنی(بابام از بچگی دوستم نداشت هرروز بهم میزد و فریاد و فحش میکشید) حالا کفش ندارم مامانم میگه از پول بابا بر نمیداریم عصبانی میشه امشب یه چیزی میخولستم مامانم پول توجیبی پنجاه تومن این ماهمو برداشت باهاش بریم بخریم درصورتی که بابام پول داشت ولی چون عصبانی میشه از اون بر نداشت منم عصبی شدم گفتم چرا پولای منو هنیشه بر میداری ازش گرفتم رفتم گذاشتم

مسئله اینه که مامانم خانه داره خودش پول نداره بابامم که پول نمیده هنیشه تا پول میخوایم قیافه میگیره😔

ماهی فقط پنجاه تومن بهم میدن که اونم خودش به یه بهونه واسه خرید خوراکی یه روز بر میداره همشو مصرف می ...

نمیشه کارای هنری انجام بدی بفروشی؟  

ذکر یارزاق زیاد بگو 

آدم معتقدی هستی چندتا روش جلب روزی یادت بدم؟ 

ماهی فقط پنجاه تومن بهم میدن که اونم خودش به یه بهونه واسه خرید خوراکی یه روز بر میداره همشو مصرف می ...

دوربرتون آشنایی کسی نیست باهاشون صحبت کنه یا ازش چیزی قرض بگیری یا بهت پول بده گاهی اوقات

دوربرتون آشنایی کسی نیست باهاشون صحبت کنه یا ازش چیزی قرض بگیری یا بهت پول بده گاهی اوقات

بابام عصبانی میشه بفهمه من همچین کاری بکنم چون میگه آبروش جلو اون شخص میره درصورتی که خودش بهم پول نمیده خیلی مرد خشن و سردیه

اره معتقدم

نماز هاتو نذار قضا بشه مخصوصا نماز صبح چون وقت سحر روزی پخش میکنن خواب باشی بهت نمیرسه 

ذکر استغفار زیاد بگو هرروز 

صلوات 

سوره واقعه هرشب 

و تو گوگل سرچ کن کلیپ یک درصد طلایی 

نماز هاتو نذار قضا بشه مخصوصا نماز صبح چون وقت سحر روزی پخش میکنن خواب باشی بهت نمیرسه ذکر استغفار ز ...

متاسفانه مسئله کم خونیم روی نمازمم اثر گذاشته شدید کم خونم و ضعف دارم تقریبا همیشه هیچوقت نمازمو نمیخونم(نه چون اعتقادی ندارم اعتقاد دارم ولی انرژی خوندشو ندارم)

کم خونیم به حدیه که صبحا هیچجوره نمیتونم بیدار بشم مدرسه هم نیم ساعت قبلش مامانم میاد شروع میکنه به صدا زدنم تا بیدار بشم