دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 عنوان چیکارکنم از چاقی وبی ارادگی خسته شدم میشه بهم بگید چیکارکنم 1642 بازدید | 83 پست صدبار رژیم گرفتم لاغرشدم باز چاق شدم دیگه خسته م الان ب شدت چاق شدم اراده وانگیزه رژیم ندارم عمل اسلیوم خونواده م اجازه نمیدن واقعا خسته م کمکم کنید خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره 1400/10/12 | 02:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrbaaan عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1707 من از تو بدترم... آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
sevdaii2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 987 چند کیلویی منم خیلی دوست دارم لاغر بشم ولی متاسفانه انگیزه نداره قدم ۱۶۸وزنم ک دو روز پیش وزن کردم شده بودم ۶۷
zibahamid عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 498 فقط رژیم کتو ژنیک بگیر رزمی هستی که مطالعه و مقاله خارجی بخونی میفهمی چقدر مفیده چقدر برای خانم که تنبلی ت خ دان دارن مفیده توش همه غذا هاهست حتی میتونی گوشتم بخوری
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40854 فقط انگیزه گروهی در باشگاه میتونی .چون خودمم نتونستم شکممو لاغر کنم .تنهایی نمیشه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
تاتلی_مامی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6101 منم میخوام چاق شم نمیتونم شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته
دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 چند کیلویی منم خیلی دوست دارم لاغر بشم ولی متاسفانه انگیزه نداره قدم ۱۶۸ وزنم ک دو روز پیش و ... نگو نپرس😅 خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
yasna_jonam عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2506 منم لاغری شده آرزومقبلا ۶۴کیلو بودم میگفتم چاقمبعد سه تا زایمان شدم ۸۰ کیلو. الان عکسای اون موقع رو میبینم حسرت میخورم کاش برگردم به همون ۶۴میخوام بعداز شیر گرفتن بچم قرص گلوریا بگیرم 😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 فقط رژیم کتو ژنیک بگیر رزمی هستی که مطالعه و مقاله خارجی بخونی میفهمی چقدر مفیده چقدر برای خانم که ت ... اتفاقا چند هفته س دارم درموردش تحقیق میکنم ی خورده سخته برام ازمیوه بگذرم خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
avabeauty عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 876 من ۹ کیلو با رژیم لیمومی کم کردم وقتی به وزن ایده آل رسیدی بهت رژیم تثبیت وزن میده دیگه بعد از ول کردن رژیم وزنت بر نمیگرده به حالت قبل من الان یه سال بیشتره وزنم ثابته 😍
۱۳۷۳dream عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6049 منم لاغری شده آرزوم قبلا ۶۴کیلو بودم میگفتم چاقم بعد سه تا زایمان شدم ۸۰ کیلو. الان عکسای اون موقع ... منم از ۵۸رسیدم هفتادخیلییییی به پاها و کمرمفشار میادولی خب خداروشکر تو اندامم خیلی نشون نمیدهروزه گرفتن خیلی خوبه به نظرممن ماه رمضون ۵_6 کیلو کم کردم ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
zibahamid عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 498 اتفاقا چند هفته س دارم درموردش تحقیق میکنم ی خورده سخته برام ازمیوه بگذرم ولی عالیه من خواهرم گرفت عالی بود یعنی باور نمیشد همه چی میتونه بخوره لاغر بشه
موناسی۶۹ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1814 فقط رژیم کتو ژنیک بگیر رزمی هستی که مطالعه و مقاله خارجی بخونی میفهمی چقدر مفیده چقدر برای خانم که ت ... منم با کتوژنیک تو ۷ ماه ۲۵ کیلو کم کردم 《نيست در ديده ما منزلتي دنيا را * ما نبينيم کسي را که نبيند ما را 》(صائب)🥀🥀🥀
zibahamid عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 498 منم با کتوژنیک تو ۷ ماه ۲۵ کیلو کم کردم چه خوب عزیزم سلامت باشی همیشه