2777
2789
عنوان

امروز واقعا از اینجا هنگ کردم😳

646 بازدید | 38 پست

بحث آب تهران بود یکی میگفت تخلیه و این حرفا

کار ندارم تخلیه رو ول کنید حالا😂

یه کاربری برگشته میگه اه باز این تهرانیا بیان شهرای ما؟ مثل جنگ که ریخته بودن هجوم اورده بودن  اینجا منابع مارو میخورن فلان😳 !!!!!

چقدر بعضیا بی شرفن !!!!!!!!!!

سند شهرتون کجاست؟ چون ۶ دونگ به نامتونه میگم!

یعنی ما که تهرانی ایم و از شهر دیگه نیومدیم باید بریم بمیریم اگه چیزی پیش بیاد؟

اما شماها حق دارید بیاید تهران زندگی کنید و باعث آسم و الودگی هوا و ترافیک ما بشید ؟

با منطق همون کاربر خوبه حرف بزنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم انسانیت ندارن

حالا اگه برای شهر خودشون بیوفته نمیرن یهنی جایی دیگه؟؟

تو بیا شهر خودم عزیزم قدم تو و همه رو چشمام🩷

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ندید بدید بود ما خوب پذیرایی کردیم زمان جنگ ولی بری خونشون می شی شهرستانی که هیچ جا رو بلد نیست ولی ...

اینم جواب شماهاست دیگه!

باز این حجم از توهینو ول کردی یه چیز دیگه پیدا کردی

یکی نیست بهشون بگه اینایی که میان شهرتون هم ولایتاییِ خودتونن

کاش میشد همتون همون شهر خودتون میموندین ماها هم خوشحال نیستیم از این همه مهاجر که هر روز به تهران اضافه میشه ولی زمینِ خداست

یکی نیست بهشون بگه اینایی که میان شهرتون هم ولایتاییِ خودتوننکاش میشد همتون همون شهر خودتون میموندین ...

دقیقا

همشهریای خودشون که اومدن اینجارو گردن نمیگیرن😂😂

خنگن دیگه نمی‌دونن آب نباشه برای همه نیست 

بعدشم تهران مگه الکیه کل کشور داره رو پایتختش میچرخه مگه الکیه تهران تخلیه بشه کجا برن باز به احتمال ۱ درصد تخلیه بشن بره شهرستان های اطراف بازم منابع کم میاد چون به نسبت جمعیت این منابع کم از ایران که خارج نمیشن از یک شهر می‌رن یک شهر دیگه