2777
2789

یک ماه مونده به عروسی رفتم تقاضای طلاق دادم بخاطر پرخاشگری سر مسائل بی اهمیت،خیانتش ک پیامهاشو تو گوشیش دیدم خساست،مامانی بودن

امشب یه چیزی مثل صاعقه انگار اومد توسرم خوابی ک حدود یکسال قبل اینکه با نانزدم اشنا بشم یادم اومد،قشنگ یادمه خواب دیدم جلوی فضای ساختمونمون روبروی خیابون نشسته بودم چادری شده بودم و چادر سرم بود خیلی خوشحال بودم ولی فضا گرفته بود سمت چپم دیدم یه پسر نشسته حدود ۱۶ساله لباس خیلی کهنه ای پوشیده بود بهم میخندید تو خواب حس میکردم ک انگار من و اون پسر خیلی فقیریم بعد رفتم جلوی در پارکینگ و دیدم ماشین پدرم اتیش گرفته داره میسوزه و یهو دیدم کل خانواده نگران از اینکه انگار بیرون حونه یه دشمن واسمون هست...

امشب بی مقدمه این خوابم یادم افتاد و دیدم پسری ک کنارم بوده نامزدم بوده دقیقا شکل عکسای نوجوونیش،همیشه باهاش مشکل داشتم چرا لباسهای کهنه وقدیمی میپوشی وقتی پول داری و لباس داری ...بخاطرش چادری شدم دقیقا عین خوابم

این خواب یعنی همه چیز از قبل مشخص شده بوده ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بعضی اتفاقا توی طالعمون هست ولی این به این معنی نیست که ما نمیتونیم تغییرشون بدیم مثل خودتون که تونستید از شر شوهرتون خلاص بشید

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من یک ماه به عروسیم خواب دیدم کل لباس عروسم و تاج و تمام تزئینات عروسیم حتی گل دستم سیاه بود  ... سیاهه سیاه ...

تمام اون عروسی سیاه پوش بودند ...

یه سال بیشتر زندگی نکردم و شوهر سابقم به بدترین شکل بی گناه طلاقم داد

بعدا فهمیدم سیاه بخت شدنم و جلوتر توی خواب دیدم 

...Don't judge situation , you've never been in