دلني مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 عنوان چیکارکنم از چاقی وبی ارادگی خسته شدم میشه بهم بگید چیکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 83 پست صدبار رژیم گرفتم لاغرشدم باز چاق شدم دیگه خسته م الان ب شدت چاق شدم اراده وانگیزه رژیم ندارم عمل اسلیوم خونواده م اجازه نمیدن واقعا خسته م کمکم کنید خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره 1400/10/12 | 02:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasna_jonam عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2506 بیاباهم کتو استارت بزنیم من دلم ی رقیب سرسخت میخاد🥴 متاسفانه من رقیب خوبی نیستم😂فوق تلاشم یروز رژیمه😂😂یذره گرسنم بشه میگم ولش کن بیا بخورم بچم شبر میخوره شیر داشته باشم۵ماهه حلقه گرفتم هنوز یاد نگرفتم بزنم😂😂 😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 واقعا😐 پس چرا من همین دیروز زیر تاپیک کسی که دوسال پیش تاپیک زده بود که میخواد گلوریا بخره. کامنت ... بله کم میکنی خیلی هم خوب ولی عوارض داره امکان نداره عوارض نداشته باشه بعد ۳ماه کلانباید بخوری دوره ش ۳ماه خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
yasna_jonam عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2506 بله کم میکنی خیلی هم خوب ولی عوارض داره امکان نداره عوارض نداشته باشه بعد ۳ماه کلانباید بخوری دوره ش ... یعنی اینجوری نیست که مثل معتادایی بشی که مواد مصرف میکنن ترک کردنش سخت باشه؟ 😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 متاسفانه من رقیب خوبی نیستم😂 فوق تلاشم یروز رژیمه😂😂 یذره گرسنم بشه میگم ولش کن بیا بخورم بچم شب ... ن پس شما شرایط شو نداره فعلا تمرکز کن رو رشد بچه ت انشالله بعدا شروع میکنی خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
yasna_jonam عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2506 من تو همین نی نی سایت که سرچ کردم ازین داروها تعریف کرده بودن گلوریاجی سیقرص ال کارنتینمتفورمینتعریف گلوریا بیشتر بود. به سرم زده یکیشو بگیرم😐 😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
دلني مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 70 یعنی اینجوری نیست که مثل معتادایی بشی که مواد مصرف میکنن ترک کردنش سخت باشه؟ ی هفته اذیت میشی ولی تامدت ها عصبی و ب سروصدا حساس سکوت دوس داری و خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
۱۲۳۴فریاد۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 1599 ی هفته اذیت میشی ولی تامدت ها عصبی و ب سروصدا حساس سکوت دوس داری و من گلوریا نخورده این مدلی ام😂😂😂😂😄😄😅😆😆😆😆
sevdaii2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 987 منم دقیقا هم وزن و هم قد شمام☹اصلا اراده ندارم من هی شنبه ب شنبه میکنم واسه رژیم ولی بازم میگن حالا دفعه بعد باورت نمیشه قصد رژیم رو از پارسال شروع کردم ولی ی سال گذشته و من هنوز شروع نکردم😂💔
sevdaii2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 987 چشم تون روز بد نبینه دوروز بعد تموم شدن قرص ها ب شدت بیقرارشدم بدن درد عین جنازه افتاده بودم همه فک ... جررررر😂🤣معتاد شدی رفت😒😂💔🤦🏻♀️