2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920655 بازدید | 14908 پست
عزیزم بیمه من تامین اجتماعی بدون تکمیلیمیتونم مثلا ۶ماه قبل خودم بیمه دی بکنم بعد عمل قطع کنم؟شما چق ...

زنگ بزن بیمه دی بپرس راستش من اطلاعی ندارم 

آصف عکس رنگی نخاسته از من فقط سونو و ام آر ای

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والاشوهرم دیر میاد از سر کار تا بریم بخوابیم ۱۲ میشهخدا باید بخوادخودم همه کاری کردم ولی نشد ...

حالا تاجیک یا هر کسی دیکه چیز عجیب غریبی نمیگه اون زمان که من پیش رفتم باهاش نه ماما همکار داشت نه فروش پک نه تبلیغ 

فقط عسل و بادوم بود ک من نمیگرفتم چون خودمون سراغ داشتیم 

عزیزم شما خواب و استرس و امییییییید رو مدیریت کنین خدا به واسطه وسیله هاش تقدیر رو رقم میزنه ربطی به شانس هم نداره دوست من .

درضمن من بعد از جراحی فیبروم اصلاح سبک کردم چون حدود ۱۴ ماه قبل جراحی همه مدل تلاشی برای کوچیک کردن فیبروم کردم نتیجه نداد خود تاجیک گفت برو عمل کن بعد اقدام کن همسرمم تقویت شد چون ما توی پروسه آی وی اف ضعف اسپرم هم داشتیم 

الان دیگه تغییر سبک زندگی برای پاکسازی بدن و شفای مریضی ها ثابت شده یه مورد دو مورد هم نبوده که مشکل شون حل شده که بگیم شانس . 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
حالا تاجیک یا هر کسی دیکه چیز عجیب غریبی نمیگه اون زمان که من پیش رفتم باهاش نه ماما همکار داشت نه ف ...

من نزدیک ۳ سال هست اصلاح سبک هسم، قبل از اینکه برم عمل برا تخمک کشیم انجام دادم

خدا باید بخواد، وگرنه خودت به آب و آتیش بزنی و نخواد نمیشه.

من کلا آدم استرسی نیسم، و تو این مدت با امید رفتم جلو

گفتم خدمتت عزیزم بعضی آدم ها بعد اینکه اصلاح سبک میکنن یه شوک به بدن وارد میشه و باردار میشن، بعضی ها هم اثر نمیذاره

من نگفتم اصلاح سبک فایده نداره، میگم ربطی به گروه تاجیک نداره چون اونا واقعا کاری نمیکنن فقط یه دستور کلی میدن

حالا یکی خدا میخواد و باردار میشه تو این دوران یکی مثل من هنوز نخواسته 

من واقعا رعایت کردم و شوهرم هم همینطور

ولی نشد که نشد

ممنون عزیزم انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی

التماس دعااااااا

دکترا این حرفا رو میزنن که مریض رو سوق بدن به سمت ای وی اف با انگ ذخیره پایین مجبورشون کنن به قبول ت ...

خانمی خدا فرزندتون رو بهتون ببخشه انشاالله.

بهم امیدواری دادین.توکل بخدا. خدا دا اونا همیشه شاد کنه.

شما تهرانی تونستی با دکتر آصف عمل کنی با خیال راحت.

اما من تبریزم.از دکتر لیدا حیدری وقت گرفتم ببینم اون می میگه.

تازه سونو رفتم گفت فیبرومات یکم بزرگ شدن و 4 و 3و نزدیک 9 سانتی و بقیش از یک ونیم سانتی کوچکن

والاه گفت آندومتریوما هم مشاهده شده.دیگه نمیدونم منظورش همون کیستی بود که داشتم یا نه خب من که کیست آندومتریوما رو که داشتم

چرا گفت آندومتریوما مشاهده شد؟؟

سلام دوستان. منم فیبروم دارم حدود ۵ سانته مجردم میخوام فریز تخمک انجام بدم فعلا مرحله اولم دکتر برام سونوگرافی نوشته نمیدونم چه تصمیمی داره نتیجه رو میام بهتون میگم. 

سلام من فکر میکنم با ورزش فیبرم از بین میره یا باعث میشه فیبرم نداشته باشیم،مادرم فیبرم داشت منم فیبرم دارم،ولی خواهرم با اون که از من بزرگتره ولی فیبرم نداره،فیبرم نداره  ولی  خونریزیش زیاده که شاید ارثیه،زیاد هم اهل سالم خوری نیست، قهوه و نسکافه هم زیاد میخوره،من از اون بیشتر غذام رو رعایت میکنم که سالم و طبیعی باشه،تنها کاری که میدونم انجام داده و من انجام ندادم اینه که ۲۶ساله مرتب باشگاه میره ولی من باشگاه نمیرم و ورزش نمیکنم،کسی دیگه ای در این مورد تجربه ای داره که  با ورزش فیبرمش از بین رفته باشه ؟

سلام من فکر میکنم با ورزش فیبرم از بین میره یا باعث میشه فیبرم نداشته باشیم،مادرم فیبرم داشت منم فیب ...

سلام عزیزم نه ربطی نداره

منم خواهرم نداره

فیبروم ارثیه

خواهرت به ارث نبرده و تو بردی

چاره ای هم نداره، یا باید عمل کنی یا ول کنی به امون خدا اگه کاری با رحمت نداری

سلام خانم مینا.خداروشکر که پسرتون بغلتونه.منم فیبروم دارم و کیست آندومتریوما تخمدان دارم.چسبندگی هم ...

سلام...اندازه ۷ با ۱۸ رسید و بقیه هم بزرگ شدن...من پرستارم تا چهار ماهگی اصلا استراحت نکردم ...چون میگفتن سقط میشه ولی بعدش که رفتم غربالگری ها رو انجام دادم دلم محکم شد اومدم نشستم خونه و تقریباً استراحت مطلق کردم خودمو ....دسشویی فرنگی و ....آمپول پرلوتون ماههای آخر میزدم.....تو زایمان هم خونریزی زیاد داشتم......دو سال بعد زایمانم رفتم فیبروما رو جراحی کنم که پونزده سانت شده بود...ولی یکسال یعد دوباره دروامده منتها فهمیدم فیبرومای من با کنسرو و افزودنیها ارتباط داره نخوردم و در حد کوچیک‌ موند....

من مهر 1401 توسط آصف جاه جراحی شدم ولی بعدش شنیدم که خودش فقط میاد بیمارستان و عمل نمیکنه و دستیارش عمل میکنه . امسال بعد دوسال رفتم سونوگرافی و متوجه شدم که دوباره فیبروم تو رحمم وجود داره . بنظرم آصف جاه فقط از اسمش برای جلب بیمار استفاده میکنه و جراحی رو کس دیگه ای انجام میده

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه
من مهر 1401 توسط آصف جاه جراحی شدم ولی بعدش شنیدم که خودش فقط میاد بیمارستان و عمل نمیکنه و دستیارش ...

ولی من مرداد همون سال عمل شدم و اخرین عمل دکتر آصف بودم و دیدم از اتاق عمل کناری اومد بالا سر من که کار رو شروع کنه بعد عملم خودش با همراهم حرف زده بود و فیبروما رو نشون داده بود.... 

فکر نمیکنم انقدر بی وجدان باشه درسته که پولکیه ولی انقدرام بی وجدان نیست خودش جراحی رو انجام نده و بخواد اونقدر زیرمیزی هم بگیره. بازم خدا داند

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خلاصه اینکه باید 6 ماه دارو مصرف میکردم تا شاید بشه چهار یا پنج تا تخمک بگیرن بعد از اونم اگه بشه تو ...

سلام فرشته جان.منم رحمم فیبروم زیاد داره و کیست شکلاتی دارم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه.

از نظر روحیه داغونم دکترا گفتن قبل عمل ivf آن تخمک کشی کن یعنی.

همسرم قبول نمیکنه.

منم راهنمایی کن داغونم بدجور سنمم تازه وارد 35 سالگی شدم 7 سال پیشگیری طبیعی داشتم به خاطر شرایط مالی.

خستم هرکی پیاممو میخونه دعام کنه.حالم خیییییییلی بده.

من فقط فیبروم خارج سطح رحم دارم،کل سطح خارجی رحمن پر از فیبرومای ریزه،ولی موقع بارداری سه تا فیبروم ...

سلام خانم فریحا و امیر.حالتون خوبه؟

منم مثل شما فیبروم زیاد دارم که سه تاش 9 و 2و3 سانتی هس بقیه زیر 13 میلی هس خارج رحم منتهی دکتر گفت به داخل رشد میکنن اینرامورال میشن.

کیست شکلاتی و چسبندگیم دارم.

ذخیره تخمدانم یک دهم هس هیچ بچه ایی ندارم.

توروخدا اگه پیاممو دیدین جوابمو بدین.

اون فیبروماتون که ریزن تو حاملگی بزرگ نشدن؟؟

بعد از بارداری چی؟؟بزرگ نشدن؟

توروخدا درمونده شدم برا من میگن فیبروم های کوچک برنمیداریم منم میترسم تا باردار بشم اونا بزرگ بشه چی میشه؟؟