2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920871 بازدید | 14908 پست
من دو سال و نیم هست اصلاح سبک کردم و زیر نظر ماماها تاجیک بودم، ولی هیچ فایده ندارهمن نمیدونم چطوری ...

صد در صد رعایت کنید یه چیزو جدی نگرفتید حالا یا از خوراکی ها یا مدیریت استرس یا رقص و ورزش و مکمل ها 

پست بارداری منو داخل پیجش گذاشته چطوریش مشخصه 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اطلاع داره هزینه جراحی چقدر هست؟بیمه تکمیلی ندارمراهی هست بتونم خودم بیمه کنم هزینه های جراحی کم ...

هزینه بستگی داره به چه روش و کدام بیمارستان و پیش کی عمل کنین 

شرایط بیمه ها هم متفاوته بعضی ها باید ۶ ماه از شروع قرارداد بیمه بگذره 

برای من سال ۱۴۰۰ لاپاراسکوپی بیمارستان لاله منهای زیرمیزی دکتر که ۱۰ تومن بود هزینه عملم شد ۱۸ میلیون بیمه دی ۱۴ تومنش رو داد  

سلام دوستان

خانوم‌هایی که در این تاپیک پیام گذاشتید احتمالا به متخصص زنان های زیادی مراجعه کردید لطفا پزشک زنانی رو معرفی کنید که در انجام عمل سزارین خیلی حرفه باشن، دوره نقاهت کوتاه باشه و رد بخیه خیلی روی پوست مشخص نباشه و پوست چسبندگی نده.

اره غذاش که من درست میکنم رعایت میکنهاهل هله هوله خوردن نیسخوابم تا 12 بیداره بعد میخوابهاخه مردا مث ...

خواب تون رو برسونین ب قبل ۱۱ یعنی ۱۰ موبایل قطع و نور کم تا ۱۱ خواب رفته باشید 

بهرحال برای نتیجه گرفتن لازمه رعایت کنن اگه اسپرم هم ضعیفه 

هزینه بستگی داره به چه روش و کدام بیمارستان و پیش کی عمل کنین شرایط بیمه ها هم متفاوته بعضی ها باید ...

عزیزم بیمه من تامین اجتماعی بدون تکمیلی

میتونم مثلا ۶ماه قبل خودم بیمه دی بکنم بعد عمل قطع کنم؟

شما چقد هزینه بابت عکس رنگی قبلش دادی؟

خواب تون رو برسونین ب قبل ۱۱ یعنی ۱۰ موبایل قطع و نور کم تا ۱۱ خواب رفته باشید بهرحال برای نتیجه گرف ...

نمیدونم والا

شوهرم دیر میاد از سر کار تا بریم بخوابیم ۱۲ میشه

خدا باید بخواد

خودم همه کاری کردم ولی نشد

همین گروه خانم تاجیک من ۳ ماه رعایت کردم. گفت میوم ها کوچیک میشه بعد ۳ ماه رفتم سونو وااااااای خیلی بزرگتر شده بودن

بعد ماما میگه نمیدونم چرا اینطور شد 

به نظر من وقتی چند ماه رعایت بشه برا بعضی ها شوک میشه به بدنشون و باردار میشن. و کاری به تیم تاجیک نداره

فقط به فکر جیب خودشونن

این پک رو بگیرین اون پک رو بگیرین. فقط از این خانوم و این مغازه این چیزا رو بگیرید تبلیغ هم میکنه بین حرفاش

منکه هیچ تاثیری ندیدم

نه ذخیره ام بالا رفت و نه باردار شدم

همه کاری هم کردم اون چند ماه خواب رو هم رعایت کردم

چون سر کار میرم و باید زود میخوابیدم

همش سر کاریه

شنا هم که باردار شدین خدا کمکتون کرد و کاری به تاجیک نداره

خیلی شانس اوردین باردار شدین

خدا بچتون رو براتون حفظ کنه