2777
2789
عنوان

قبول دارید مردا سروته ی کرباسن یا نه❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 65 پست

دیدم راضی هم بودن ، ناراضی بودن دلیل زندگیه چون دو طیف ذهنی و جسمی متفاوت هستن زن و مرد از دو سیاره متفاوت ، همین اختلاف ها باعث میشه زندگی شکل بگیره ولیییییی باید با کسی ازدواج کرد که این اختلافات کمترین باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه اخلاقش

تکه تک ما هفت سال با هم بودیم تا الان که چند روز دیگه سالگرد ازدواجمونه یکبار از گل نازک تر بهم نگفته همیشه از سرکار میاد برام‌گل میخره خوراکی میاره یکبار ندیدم کوچک ترین تندی کنه همیشه شاد بوده و باحوصله 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

تازه ازدواج کردی؟

عزیزم الان میخوای بگی جون تازه ازدواج کردی اینجوریه ما چند روز دیگه اولین سالگرد عروسیمونه درست اما هفت سال با هم بودیم و هیچوقت تا حالا از گل نازک تر بهم نگفته تو همین یکسال یکبار نشده یه جر و بحث کوچیک هم با هم داشته باشیم آدم خوب مشخصه هر روز از خونه میاد تو انگار اولین روز ازدواجمونه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️