2777
2789
عنوان

(دبیرستانی ها) فرمول بیست یا بیست پک

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 106 پست
دندون خیلی سخت تره دندون»دارو»فیزیو»پزشکیترتیب سختی قبولی رشته های تاپدندون میانگین ۵۰ ب بالا میخواد ...

:|

امیدم در هم شکست. منطقه 3 چی؟ تفاوتی میکنه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا نگران نباش خوب بخونی اوکیهنهایی برای کسی سخته ک نخونده باشه

خب همین نهایی خوندن مشکل بزرگیه..

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

نه تفاوتی ندارهفقط توی رنج رتبه ها فرق می‌کنه وگرنه درصد همونه تقریبا

بنظرتون من دیر شروع کردم؟

از ابان به طور جدی شروع کردم البته بیشتر برا نهایی. تست کم میزنم یا نمیزنم اصن.سایت هم نبودم ترکش کردم ولی بخاطر همین سوالم دوباره اومدم که تاپیک بزنم..

هدفمم دندونه بعدش فیزیو

استارتر من دهنم پیشنهاد چیه برای من؟ مشاور بگیرم؟

مشاور گرفتن بستگی ب خودت داره

من رفیق داشتم مشاور گرفت کل برنامه هاش بهم ریخت چرا؟

چون نمیتونست با برنامه مشاور کنار بیاد 

مشاور رو گذاشت کنار خودش خوند ب هدفشم رسید

یکی هم مثل خودم 

بدون مشاور نمیتونستم ی روز درس بخونم 

ببین تو کدوم مدلش هستی 

استارتر من دهنم پیشنهاد چیه برای من؟ مشاور بگیرم؟

سلام بنظرم به مشاور نیاز نیست من الان یازدهمم و هیچ کار خاصی نمیکنه تصمیم دارم سال دیگه نگیرم.

ببین خییییلی بخون. کتاب رو مو به مو بخون 

فقط رو کتاب و یه فرمول بیست و یه کلاس خوب تمرکز کن تماممممممممم. من پارسال از یه کتاب به یه کتاب دیگه از یه استاد به یه استاد دیگه میپریدم اخرش مونده بودم توش

بنظرم از دهم تست بزن که پایه ات قوی بشه

بعد عید هم شل نکن نصف کلاس بعد عید رفتن تو هوا ینی از معدل 19 رسیدن به 18! تا میتونی هم نمونه سوال حل کن

دور رفیق بازی و بچه بازی هم خط بکش بزار کنار بشین متمرکز بخون. اینستا و واتساپ و سایت هم ترک کن ایشالا موفق میشی

مشاور گرفتن بستگی ب خودت دارهمن رفیق داشتم مشاور گرفت کل برنامه هاش بهم ریخت چرا؟چون نمیتونست با برن ...

دقیقا موافقم

فرمول بیست و ماجرای بیست خیلی سبز جفتشون کتاب های خوبین

مثلا برای زبان واقعا ماجرای بیست فوق العاده بود من یازدهمشو دیدم..

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

بنظرتون من دیر شروع کردم؟از ابان به طور جدی شروع کردم البته بیشتر برا نهایی. تست کم میزنم یا نمیزنم ...

ببین 

ی چیز بگم از الان تا اخر کنکور آویزه گوشت کن

این دست قبیل سوال دیر شده یا نه میشه یا نه

من بیام بهت بگم نه نمیشه یا دیر شده

تو قراره دیگه نخونی ؟!

بزاریش کنار؟!

یا نه اگه من بگم نه دیر نشده میتونی

تو قطعا موفق میشی؟!

خب نه قاعدتا 

یک هفته مونده باشه ب کنکور تو باید بخونی

خداشاهده من خودم ساعت ۵ صب روز کنکورم پاشدم ی فصل زمین خوندم

این چرت پرتا ک دیر شده میشه نمیشه سخته فلان

بریز دور

تو بخون زیاد هم بخون با کیفیت هم بخون

کاری که الان باید انجام بدی رو انجام بده

اخرش مشخص میشه شد یا نه

دیر بود یا نه

چون شدن یا نشدن

دیر بودن یا نبودن 

برای ادم ها رو کسی نمیتونه تعیین کنه

بوده ادمی ک ۳ ماه مونده ب کنکور شروع کرده شده

بوده ادمی ک اردیبهشت شروع کرده دارو قبول شده

بوده ادمی ک ۵ ساله پشت کنکوره و نشده

همش و همش بسته به خودت داره هیچکس نمیتونه بگه دیره یا زوده یا میشه یا نمیشه

چیزی که مشخصه اینه که تو ی بازه زمانی رو از دست دادی و نمیشه کاریش کرد

ولی ی بازه زمانی هنوز داری که میتونی شرایط رو عوض کنی

صحبتم طولانی شد

موفق باشی 

@_lamia_‍ بیا اینجا فرزندم

ببین ی چیز بگم از الان تا اخر کنکور آویزه گوشت کناین دست قبیل سوال دیر شده یا نه میشه یا نهمن بیام ب ...

خیلی ممنونم از تمام راهنمایی هاتون

پیامتون خیلی قشنگ بود 🤍🥲مینویسمش میزنم به اتاقم

فرمول بیست و ماجرای بیست خیلی سبز جفتشون کتاب های خوبینمثلا برای زبان واقعا ماجرای بیست فوق العاده ب ...

اره زبان فقط ماجرای بیست تو بازار هست

فرمول بیست زبان یازدهم نمیدونم چرا نداره