2777
2789
عنوان

(دبیرستانی ها) فرمول بیست یا بیست پک

739 بازدید | 106 پست

واسه نهایی کدوم کتاب بهتره به نظرتون؟ 

رشتم تجربیه یازدهمم

بیست پک خلاصه کپسولی و کاربرگ امتحانی و خودِ کتاب 

فرمول بیست هم ویدئو حل سوال و خودِ کتاب و یه دفترچه همراه 

حالا بنظرتون کدومشون برای کدوم درس سوالات بهتری داره؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

فرمول بیست خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا دوسش ندارم . خیلییی سوالای تکراری توش داره که فقط اعدادو عوض کرده یه جورایی رو مخمه

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط کتابو میخونم ولی دوستام میگن فرمول بیست دوازدهم ریاضیم

فقط کتاب کفایت میکنه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

فرمول بیست خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا دوسش ندارم . خیلییی سوالای تکراری توش داره که فقط اعدادو عوض کر ...

ینی بیست پک؟ شما دوازدهمین؟

خود کتاب درسیم بخونی اوکیه

کفایت میکنه؟؟ میخوام نمراتم بالای ۱۸ بشه

واسه من که کرد البته فقط برای عمومی ها برای تخصصی ها نمونه سوال حل کن اونقدر حل کن تا دستت رابیفته س ...

بنظرتون نهایی ها سختن؟🥲 

چطوری از پس فیزیک و تاریخ بر بیام