2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920871 بازدید | 14908 پست
سلام نیکچه جانعزیزم من این هفته عمل باز با دکتر آصف جاه دارم تا همین چند هفته پیش قرار بود لاپاراسکو ...

ببخش عزیزم من دیر پیامت رو دیدم امیدوارم عملت بخوبی پیش رفته باشه . عمل من سه ساعت طول کشید .البته لاپاراسکوپی بودم . اتاق خصوصی تک تخته س اتاق عمومی دو تخت . من اگه همراه خانم داشتم خصوصی نمیگرفتم ولی چون همسرم همراهم بود خصوصی گرفتم که هم خودش راحت باشه هم هم اتاقی اذیت نشه که آقا توی اتاقه. قیمتش اون سال ک من عمل کردن ۷۰۰ تومن بیشتر بود الان رو نمیدونم . بله دقیق بررسی میکنه حتی اگر توی سونو و گزارش به نکته ای اشاره نکرده باشن دکتر خودش بررسی میکنه مثلا من کیست تخمدان داشتم ک توی سونو نبود ولی موقع عمل برام برداشت توی فیلمش دیدم 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
سلام خانوما روزتون بخیرمن این هفته با دکتر آصف جاه عمل باز دارم لطف میکنید بگید چه چیزهایی ضروری هست ...

سلام عزیزمپان شاالله بسلامتی عمل شدین؟ مشکلتون چی بود؟ راضی بودین از عمل؟ هزینه  چقد شد؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من فیبرم ۱۰ سانتی رو همراه با سزارین پیش دکتر شیرین زاده در مشهد عمل کردم خیلی هم راضی ه ...

خداروشکر 

جای فیبرومت کجا بود؟ هزینه عمل چقدر شد؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
عزیزم نترس فیبرومت کوچیکه من دخترم که دنیا اومد تو اتاق عمل دکتر گفت هفت هشت تا فیبروم هشت نه سانتی ...

سلام فرشته خانم عزیز.بهتون تبریک میگم بابت مادر شدنتون.

منم از اولش در جریان مشکلت بودم یعنی میخونم تازه شروع کردن تاپیکتونو به خوندن.

آخه منم فیبروم رحم دارم کیست شکلاتی دارم تو تخمدان چپم و اینکه ذخیره تخمدانم کم شده و متاسفانه تا حالا برا بچه دار شدن اقدام نکرده بودم.

باید عمل بشم اما دکترا میگن قبل از عمل باید تخمکاتو فریز کنی آخه میگن بعد از عملت ذخیره تخندانت خیلی پایین میاد. ما هم دلمون به کار راضی نیس.

خواستم بدونم شما ذخیره تخمدانتون نرمال بود بعد آمبوله یا برا شما هم کم بود؟؟؟؟؟

یعنی تو دوران بارداری دوباره اون فیبرومای کوچکتون بزرگ شده بودن؟؟؟

پس چرا استراحت مطلق نبودین؟؟؟؟؟

فیبرومات داخل حفره رحم بود یا بیرون یا داخل ماهیچه؟؟؟ بعدش دوباره عمل کردین فیبی هارو؟؟؟ 

بازم تونستین حامه بشین؟؟؟؟

ببخشین سوالام زیاد شد.میدونم که همدیگرو درک میکنیم.

خواهش میکنم اگه پیام منو دریافت کردین جواب بدین منتظرتونم.

برام خیلی مهمه.

سلام دوستان من ماه پیش رفتم ویزیت شدم با آصف و گفت که منو عمل نمیکنه (فیبروم های متععد دارم ک بزرگتر ...

سلام عزیزم ان شاالله بسلامتی بارداری رو سپری کردین؟؟

من یه فیبروم ۷ و ۵ اینترامورال و دوتام۲/۵ ساب سروزال داشتم....چندتا دکتر مراجعه کردم گفتن عمل نمیکنن ...

سلام خانم مینا.خداروشکر که پسرتون بغلتونه.

منم فیبروم دارم و کیست آندومتریوما تخمدان دارم.

چسبندگی هم دارم.

شما که با فیبروم باردار شدین تو استراحت مطلق بودین کلا؟؟؟

تو دوران بارداری فیبرومتون خیلی بزرگ شد؟؟؟تا چند ماهگی فیبرومتون رشد کرد؟؟

بعد فارغ شدن فیبرومتون دوباره کوچک شد؟؟

تو دوران بارداری فیبروم اذیتتون کرد؟؟

منتظرتونم لطفا جوابمو بدید ممنونتون میشم.

سلام خانوما روزتون بخیرمن این هفته با دکتر آصف جاه عمل باز دارم لطف میکنید بگید چه چیزهایی ضروری هست ...

سلام عملتون چطور بود راضی بودین؟ اندازه فیبرومتون چقدر بود و عمل باز بود یا لاپرا؟

هزینه چقدر شد؟؟

سلام دخترا بالاخره من سه شنبه صبح عمل شدم یه عمل خیلی سخت و سنگین تمام دکترها نظرشون عمل باز بود اما ...

سلام رضوانه بانو عزیز خداروشکر که عمل کردین و حالتون خوبه.

منم فیبروم دارم زیاده.کیست شکلاتی هم دارم و ذخیره تخمدانمم خیلی کمه و بچه ایی هم ندارم.

میخواستم بدونم شما که میگین 50 60 تا فیبروم دارین دکتر همشو چطور درآورد؟؟؟رحمتون سالم موندو حفظ شد؟؟؟

یعنی رحمتون فیبروم ساز هس؟؟؟

حالا حالتون چطوره؟؟؟فیبروم و کیست شکلاتی که دوباره عود نکرده براتون؟؟؟البته خدا برا هیچ کس اینطوری نخواد.

لطفا اگه پیاممو دیدین جوابمو بدین منتظرتونم.

شما که کیست شکلاتی داشتین ذخیره تخمدانتون کم نشده بود؟؟؟

سلام دوستان، اومدم شرح حالی از خودم بدم شاید باعث کمک به کسی بشه توی تصمیم گیری برای عمل ، اگه یادتو ...

دکترآصف جاه آقاس دیگ؟؟؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سلام خانم مینا.خداروشکر که پسرتون بغلتونه.منم فیبروم دارم و کیست آندومتریوما تخمدان دارم.چسبندگی هم ...

شماهم مثل من آندومتریوزین؟؟؟بچه ندارین اصلااا؟

شماهم مثل من آندومتریوزین؟؟؟بچه ندارین اصلااا؟

سلام بله کیست شکلاتی دارم که بهش آندومتریوما هم میگن.

نه اصلا بچه ندارم.الان درست 4 ماه هس که تو اقدامم برا حاملگی اما باردار نمیشم.

چون ذخیره تخمدانم خیلی کم شده یک دهم هس.

شما هم کیست شکلاتی دارین؟؟ذخیره تخمدانتون چنده؟ بچه دارین؟؟

سلام من تقریبا یازده تا فیبروم دارم دوتاش به بزرگی پرتقال هستن بقیه کوچیک.البته بگم از نوع دیواره و ...

سلام خانم مهراد زحمتکش.خدا رو شکر که بچه دار شدیم.

حتما که خدا دوستون داشته و داره.بازم شکر.

ببخشین شما میدونین ذخیره تخمدانتون چند بود که تونستین با فیبروم باردار بشین؟؟

منم هم فیبروم دارم هم کیست شکلاتی دارم که این کیست باعث شده ذخیرم بشه یک دهم الان درست 4 ماه هس که تو اقدامم اما باردار نمیشم.

سلام خانم مهراد زحمتکش.خدا رو شکر که بچه دار شدیم.حتما که خدا دوستون داشته و داره.بازم شکر.ببخشین شم ...

سلام عزیزم همش میبینم نگرانی تو این تاپیک پیام میزاری عزیزم بنظرم ۶ماه طبیعی اقدام کن اگر باردار نشدی حتما مراجعه کن به یه متخصص ناباروری تو اینجور موارد هیچوقت وقت تلف نکن عزیزم من تو تبریز دکتر نمیشناسم ولی تو تهران برای ناباروری دکتر عارفی رو پیشنهاد میکنم بهت برو ببین نظرش چیه برات اگر چاره ات ای وی اف باشه هرچی زودتر انجام بدی بهتره

سلام بله کیست شکلاتی دارم که بهش آندومتریوما هم میگن.نه اصلا بچه ندارم.الان درست 4 ماه هس که تو اقدا ...

عزیزم من اصلاازمایش ذخیره تخمدان ندادم

30سالمه من 

شماچطور؟؟دوتادخملی دارم شکرخدا