2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920871 بازدید | 14908 پست
سلام خوبین آصف جاه پیر مرده؟؟ چند سالشه؟ و اینکه مطمئنید خودش عمل میکنه؟؟

دکتر آصف جاه منو خودش عمل کرد چون هم قبل عمل اومد بالا سرم ، هم وسط عمل خواهرمو صدا زده بود و تو یه اتاق فیبروم ها رو نشونش داده بود.

سلام دوستان وقتتون بخیر  انشالله که نعمت سلامتی مهمان همیشگی خونتون باشه  دی ماه امسال م ...

من بعد عمل چند ماه به شدت خونریزی داشتم الانم دو ماهه پریودنمیشم منم خیلی نگرانم و نتونستم از دکتر وقت بگیرم، میترسم برم مطب قبول نکنن بدون نوبت برم تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌عزیزان

من‌اخر شهریور ماه لاپاراسکوپی اندومتریوز داشتم

بعد از عمل سه تا امپول دیفرلین زدم و پریود‌نشدم

کسی تجربه این امپول داره؟ 

چند وقت بعد از قطع دیفرلین پریود شدین؟ 

دکتر به من گفت قرص ویزان بدون وقفه بخورم 

تجربه این یکی هم دارید؟ مشکلات لکه بینی هم داره؟

من فقط فیبروم خارج سطح رحم دارم،کل سطح خارجی رحمن پر از فیبرومای ریزه،ولی موقع بارداری سه تا فیبروم بزرگ داشتم در حدود ده سانت،که همراه سزارین دکتر دو تاشو برداشت،یکیش روی رگ بود گفت نمیتونم الان دست بزنم،تا حالا اذیت خاصی نداشته فقط تو بارداری یه کم اذیت شدم

لایکم کنیدلطفا

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

علت وجود فیبروم به خاطر سودای بالای بدنه سعی کنید سودازا نخورید مرغ هایی که میخوریم منبع اصلی سودا ه ...

منم دار‌های تبریزیان رو میخورم 

از چندسانت شد چند سانت مال شما؟؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بله سن شون بالاس شاید حدود ۶۵-۷۰ .بله خودش عمل میکنه ولی کمک جراح داره . هم توی گزارش ریزحساب های بی ...

سلام عزیزم خوبی شرمنده یه سوال داشتم من حدود پنج ماهه دوره پریودام که هر ۲۸روز میشد شده هر ۲۵تا ۲۶روز ممکنه از میوم هایی که دارم  باشه ممنون میشم جواب بدین 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏