2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920871 بازدید | 14908 پست
یعنی باید تا قبل اقدام به بارداری کسی عمل نکنه ، بعد که خواست بچه دار بشه عمل کنه ??

عزیزم چسبندگی برای فیبرومهای داخل رحمی ممکنه پیش بیاد این از عوارض عمله ممکنه باشه ممکنه نه ولی فیبرومهای لایه بیرونی چسبندگی ام بده به بافتهای اطرافه برای بارداری تاثیر نداره فیبروم شما سابسروزال بود ت  یکی ازپستها گفتید اون ررای لایه بیرونیه این دوستمون چون خونریزی زیاد داشته فیبروم لایه داخلی رحم بوده،به نظرم دکترشونم برای تشخیص یه کم زیاده روی کرده بعد چند سال جلوگیری معلومه یه کم طول میکشه تا بارداری اتفاق بیفته 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
من مجبور بودم عمل کنم ، چون خونریزی پریودم زیاد بود و دچار کم خونی شده بودم ،من به خاطر سلامتیم  ...

عزیزم نگران نباش انشاالله که اینبار باردار میشی 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من قبلا هم گفتم براتون یه بارامبوله کردم و سال بعد عمل باز کردم یک سال و نیم بعد ازدواج کردم به همسرم گفتم ممکنه بچه دار نشم اما قبول کرد و ازدواج کردیم بعد رفتم عکس رنگی گفتن جفت لوله ها بسته اس دکتر گفت آندونتریوز دارم رحمم فیبروماتوزه و حتی ivf فقط 10 دزصد احتمال مدفقیت داره باید چند بار پانکجر کنم شاید بشه تخمک ازم بگیرن راستی یادم رفت بگم بخاطر آمبوله تخمدانام مشکل پیدا کرده بود و خونرسانی بهشون مختل شده بود

خلاصه اینکه باید 6 ماه دارو مصرف میکردم تا شاید بشه چهار یا پنج تا تخمک بگیرن بعد از اونم اگه بشه تو رحم خودم اگه نه رحم اجاره کنم منم کلا قید بچه رو زدم و بیخیال شدم سه ماه بعد از این حرفا که تو مراحل آی وی اف شنیدم دیدم پریود نشدم بی بی چک زدم مثبت بود الان هفده هفته باردارم 

اینا رو برای این گفتم که وقتی قرار باسه یه اتفاق بیفته میفته خودتون رو نگران نکنین کانلا بی خیال باشید استرس از همه چی بدتره دکترا میگن این یه معجزه اس اصلا امکان نداشت بت. نی بچه دار بشی اونم بدون دارو و هیچ درمانی

استرس بدترین مشکله اصلا فکر نمیکردم یه روز کسی بااین شرایط و احتمال نازایی باهام ازدواج کنه و بعدشم اصلا فکر نمیکردم بچه دار بشم ولی همش اتفاق افتاد خودتون رو اذیت نکنین و آروم باشین همیشه همه چیز خوب تموم میشه مطمئن باشین

ببخشید خیلی طولانی نوشتم

چند سال بعد عمل بچه دار شد ?  یعنی اگر پروسه ازدواج و بچه دار شدن چند سال طول بکشه ، دیگه بچه ...

خاله م قبل عمل دو تا بچه داشت البته. بعد از ۱۲-۱۳ سال از زاینان دومش فیبروم به اندازه گریپ فروت عمل کرد یکی دو سال بعدش هم طبیعی باردار شد و زایمان کرد

خلاصه اینکه باید 6 ماه دارو مصرف میکردم تا شاید بشه چهار یا پنج تا تخمک بگیرن بعد از اونم اگه بشه تو ...

واقعا همینطوره خدا برای هر کی بخواد براش اتفاق میفته. انشالله که زایمان اسونی داشته باشی و بچه ت صحیح و سالم به دنیا بیاد

یعنی باید تا قبل اقدام به بارداری کسی عمل نکنه ، بعد که خواست بچه دار بشه عمل کنه ??

فیبرومی که خیلی بزرگه یا بد جاس و تعدادش زیاده که باید عمل بشه و به تعویق نمیندازن. این رو هم که میگن بعد عمل سعی کنید خیلی فاصله نیفته و باردار بشید به خاطر اینه که اختمال عود و برگشت فیبروم وجود داره

خلاصه اینکه باید 6 ماه دارو مصرف میکردم تا شاید بشه چهار یا پنج تا تخمک بگیرن بعد از اونم اگه بشه تو ...

فرشته جون خیلی خیلی برات خوشحال شدم ، من کل صفحات این تاپیک رو خوندم و برای مسایلی که تو این مدت برات پیش اومد خیلی حرص خوردم و ناراحت شدم . 

تبریک میگم مامان شدنت رو عزیزم  

بچه ها بیاین نظر بدین .من واسه معینی زنگ زدم گفتن این دکتر واسه نازایی و سونوگرافیه.نمیدونم پیش کی ب ...

منم فیبروم داشتم موقع سزارین ک داشتن بچمو درمیاوردن دکترم دید برداشت. تو بارداری بخاطر اینکه آب دور جنین کم شده بود هشت نه بار سونو دادم ولی پشت جفت یا جنین بوده دیده نشده. انفد بزرگ بود ک بعدا دکترم گفت نگران بودم سرطانی نباشه. اندازه اش شیش در شیش بود

اطمینان داشته باش که جا نذاشته فقط برای منم عجیب بود که پاتولوژی سایزش رو از کجا فهمیده

پاتولوژی که میبرن اول اندازشو میگیرن قاعده وارتفاعشو قطرشو بعدم دکترتقریبی میگه نمیاد توی عمل متربزنه فکرکنم ازروی سونو وسی تی میگه که اونام تقریبی اند دقیق نیستن.هیچ نگران نباش.