2777
2789
عنوان

سر بابام داد زدم خیلی بد شد؟؟؟؟

487 بازدید | 50 پست

بچه ها من یه دختر یک سال و یک ماهه دارم که با سرعت نور میره اینور اونور و خیلی شیطونه

خونه بابامم و مجبور بودن دوسه هفته بمونم چون باردارم

خونه بابام اینا پله داره خیلی خطرناکه دو خفته اس اینجام هر چی به بابام میگم میری میای این در رو بند چون تا در بازه دخترم میره سمت راه پلشون

امروز اومد دوباره درو باز گذاشت و رفت تو آشپزخونه و از پشت کابینت و اینا الکی سرشو هی میاورد بالا میگفت حواسم هست منم خیر سرم داشتم یه لقمه کوفتم میکردم یهو دخترم دوید سمت در منم نفهمیدم چجوری فقط بلند شدم و دویدم دخترمو گرفتم نزدیک بود بیفته تا بغلش کردم زد زیر گریه بابام میگه من حواسم بود و چرا اشک بچه رو الکی درمیاری

آخه از اون همه دور تر چجوری میخواد بچه رو بگیره؟؟؟منم دست خودم نبود صدام رفت بالا گفتم نمیخواد حواست باشه فقط درو ببندی انقد سخته آخه؟تا نیفته باورت نمیشه خطرناکه؟

اونم داد و بیدادکرد سرم و رفت!!!

دفعه صدمشه درو باز میذاره رفت و آمدشم زیاده باید کلا پشتش راه برم هی درارو ببندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حق داری اگ بلایی سرش بیاد بابات جوابگوعه؟ اصلا ناراحت نباش

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

خونه خودشه خب تو برو خونت

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

خودم بعدش خیلی گریم گرفت دلم نمیخواست باهاش اینجوری رفتار کنم اما چیکار کنم خب واقعا خطرناک بود

از وقتی اومدم اینجا بابام خیلی خرج کرده برام اصلا نذاشته خودم پوشک یا چیزی بخرم خیلی ناراحتم که این اتفاق افتاد اما آهه اگه بچه یه چیزیش بشه خدای نکرده....

نباید داد میزدی معذرت خواهی کن ازش

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

برو معذرت خواھی کن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘