2777
2789
عنوان

یعنی داره از گوشم دود میزنه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 26 پست
چیکار کنم مگه دست منه

عزیز من سیاست داشته باش جوری خودتو نشون بده که هر چقدر هم مامانش زیر گوشش بخونه باور نکنه 

نزار تنهایی زیاد بره خونه مامانش باهاش برو حتی اگه حال نداری و خوشت نمیاد 

چندبار بری و خودتو مشتاق نشون بدی همینکه شوهرت تو رو ببینه دیگه حرفهای مامانش و قبول نمیکنه 

اینجور وقتا همکاری داشته باش باهاش

مثلاً امشب یه زنگ کوچیک عوض می‌کردی کار به اینجا نمی‌کشید 

نزار جوری برداشت کنه انگار هر چی مامانش میگه راسته 

نمیدونم واقعا از طرفی میگم بزار الان برم بغلش کنم ، از طرفی میگم عادت کرده مگه من چی گفتم اخه یا چه ...

برو بغلش کن اگه بیداره بگو منظوری نداشتم

من حتی اگه قهرم باشم چه اون مقصر باشه چه خودم دوس ندارم جامون جدا بشه چون کم کم عادت میکنین رابطتون سرد میشه سردی میاره 

باربی_سایت🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بغلش کن اگه بیداره بگو منظوری نداشتممن حتی اگه قهرم باشم چه اون مقصر باشه چه خودم دوس ندارم جامو ...

منم همینم اصلا دوست ندارم ولی انگار دیگه عادت شده من برم سمتش ، تا من نرم خودش نمیاد

عزیز من سیاست داشته باش جوری خودتو نشون بده که هر چقدر هم مامانش زیر گوشش بخونه باور نکنه نزار تنهای ...

واقعا خوشم نمیاد بخاطر حرفهایی که بهم زدن برم من خیلی دوسشون داشتم سر رفتاراشون خیلی سرد شدم دیگه کاری ام ندارم اینجوری میشه 

منم همینم اصلا دوست ندارم ولی انگار دیگه عادت شده من برم سمتش ، تا من نرم خودش نمیاد

خب اون عادت کرده شما بری نازشو بکشی پرنسس شده😂🤦‍♀️

برو عب نداره گاهی وقتا غرورت بره زیر پات بهتر از اینه زندگیت الکی الکی سرع چهارتا حرفه الکی از هم بپاچه

باربی_سایت🎀

واقعا خوشم نمیاد بخاطر حرفهایی که بهم زدن برم من خیلی دوسشون داشتم سر رفتاراشون خیلی سرد شدم دیگه کا ...

خب دیگه میدون و برای مادرشوهرت خالی کردی هر کاری دلش میخواد میکنه

اگه دلت نمی‌خواد زیاد بری

با روشی که روی شوهرت اثر داره بهش بفهمون هر چی مامانش میگه درست نیست

توام یکم رفتار تو با شوهرت بهتر کن دشنمت نیست شریک زندگیته

اگه بزاری همینجوری ادامه پیدا کنه اختلافات بیشتر میشه

خب دیگه میدون و برای مادرشوهرت خالی کردی هر کاری دلش میخواد میکنهاگه دلت نمی‌خواد زیاد بریبا روشی که ...

با شوهرم مشکلی ندارم اصلا بحث نمیکنم ولی اون یک‌سره هر چی میشه میگه اخلاق نداری یا هرچی میرم خونشون حرف مشترک ندارم باهاشون یا حرف میزنم پیراهن عثمانش میکنن ترجیح دادم کمتر حرف بزنم ازم سوالی پرسیده میشه جواب میدم خیلی خوب ولی همینم اخلاق بد میدونن نمیدونن خودشون باعث شدن چون هر حرفی میزدم یه چیزی از توش درمیاوردن الانم حرف نمیزنم بازم یه چی میگن

خب اون عادت کرده شما بری نازشو بکشی پرنسس شده😂🤦‍♀️برو عب نداره گاهی وقتا غرورت بره زیر پات بهتر از ...

رفتم بغلش کردم میگه هیچ نمیخوام کنارت باشم مگه ارث باباتو ازم طلب داری با این رفتارت ،و من هنوز نفهمیدم چه رفتاری دارم دیگه  یکم به پشتش دست کشیدم از اتاق اومدم بیرون که تنها باشه

رفتم بغلش کردم میگه هیچ نمیخوام کنارت باشم مگه ارث باباتو ازم طلب داری با این رفتارت ،و من هنوز نفهم ...

احتمالا مادرشوهرت چیزی گفته

هیچی بهش نگو اصلا اخلاقتو تند نکنی باهاش سیاست داشته باش فردا خودش آروم میشه میاد سمتت

کار خوبی کردی که بهش فضا دادی یکم تنها باشه

باربی_سایت🎀

رفتم بغلش کردم میگه هیچ نمیخوام کنارت باشم مگه ارث باباتو ازم طلب داری با این رفتارت ،و من هنوز نفهم ...

انقدر نازشو کشیدی لوس و پررو شده

به جای اینکه شما ناراحت شدی اون ناراحتیشو بی دلیل رو سر شما خالی کرده، اون مقصر بوده

به جای بیاد نازتو بکشه ، شما باید ناز اونو بکشی

خیلی لوسش کردی جای مرد و زن عوض شده

من جای شما بودم اصلا نمیرفتم سمت مردی که مادرش پرش کرده بیاد ناراحتیشو  بی دلیل و از حرفای خاله زنکی مادرش سر من خالی کنه، بعد برم نازشو هم بکشم 

انقدر نازشو کشیدی لوس و پررو شدهبه جای اینکه شما ناراحت شدی اون ناراحتیشو بی دلیل رو سر شما خالی کرد ...

نمیدونم باید چیکار کنم دیگه از طرفی میگم زندگیمدچی میشه این بخواد اینجوری ادامه بده از طرفی میگم زندگی ای که بخواد سر این چیزا خراب شه بزار خراب شه