2777
2789
عنوان

رفته بودمو خونمو تمیز کنم الان برگشتم خونه مادرشوهرم که زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 62 پست
بگو خب علی نداشت زن نمیگرفت دیگه زندگی خرج داره بمنکه نمیگه ناراحتیشو برعکس خوشحاله دیگه نمیدونم🤔

دقیقا الان دختر خودش تو این شرایط بود طلاقشو میگرفت. حالا یه خونه ۴۵متری اجاره رو واسه من زیادی میدونه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نگفته ک از دماغت دربیاد

همش داره بهم استرس میده یعنی میگه تو مقصری پسرم نمیتونه اجارع بده. بخدا این مدت جای خوشحالی همش دلشوره دارم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

انشاالله بری خونه ی خودت مادر شوهر حسود ت دغ مرگ برشه

فقط دعا کنین بتونه اجارع بده دوباره سر سال برنگردیم خونه مادرشوهرم

بی خیال خوشحال باش و به خدا توکل کن خدا هر چی بخواد همون میشه

قربون خدا برم

دقیقا الان دختر خودش تو این شرایط بود طلاقشو میگرفت. حالا یه خونه ۴۵متری اجاره رو واسه من زیادی میدو ...

اصلا همش از خدا بخواه از کسی نخواه 

من بارهاذتجربه کردم اگه چیزی نیاز داشتم رفتن به سفر ،خرید ،دکتر  هرچی اول به خدا گفتم خدایا شرایط رو جور من برم فلان جا فلانم چیز بخرم نیاز دارم خدا کمکم کن 

تو هم خونه رو از خدا بخواه برات جور کنه 

بعدش دندونات رو از خدا بخواه درست میکنه برات 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بگو آره طفلکی شما پول ندارین کمک مون کنین ؟ علی جون ت مضیقه نباشه؟ براتون دعا میکنیم

به مادرشوهرم باشه میگه همینجا بمونین دیگه پسرشم اجاره نمیده یا واسه خاطر اجارع دادن به زحمت نمیفته

بگو دیگه نمیشه پس بدیم انشالا پول اجاره جور میشه به امید خدا 

این دم دمای اخر دیگه ولش کن واکنش نشون نده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اجارش چندهدنبال تاییدبقیه نباشتو و شوهرت مهمینتا الان کجا بودین؟ خونتون اجاره نبوده؟

خونه مادرشوهرم تو یخونه زندگی میکردیم اثاثمم خونه مادرمه. یه خیر پیدا شده خونشو یسال میده اما با اجاره ماهی ۴ تومن حالا ب بقیه چیزا شارژ و قبض ۵تومن در میاد. الان مادرش هی میگه پسرم نمیتونه اجاره بده

این چندسال با مادرشوهر زندگی کردین؟

اره عزیزم چندماه دیگه سه سال تموم میشه

خب شما که میدونی هدفش چیه دایورت کن

اره هیچی نگفتم اما ازتو سوختم تپش قلب گرفتم