2777
2789
عنوان

سر بابام داد زدم خیلی بد شد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست

اگه خیلی حساسی ، به همسرتون بگید برای اینکه دخترتون نیفته بیاد برای خونه ی پدرتون آرام بند نصب کنه .اینجوری در خودش بسته میشه و باعث نمیشه که پدرتون بدهکار شما شه که سرش داد بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استراحت مطلقم جفتم پایینه بعد کلا من سالی ذوبار میام اینجا چون راه دورم هر بار دو یا سه هفته میمونم

پله براتون ضرر داره ها - مواظب خودتون خیلی باشید و حرص نخورید - اسباب بازی بذارید جلوی دخترتون یا با برنامه کودک سرشو گرم کنید وقتی ام میره سمت پله با عجله پشتش نرید چون تازه میترسونیدش - یواش صداش کنید و آروم برید کنارش 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

هرچی خواستم بنویسم دیدم کاربرا اونو نوشتن

خانم محترم اگر نظر ما رو میخوای پس همه با هم هم نظریم کار شما بسیار بد بوده حتما عذرخواهی و طلب بخشش کن

انتظار نداشته باش بعد از داد تو بابات بگه ببخشید دخترم اشتباه کردم و از اینجور حرفا

من خودم میدونم کارم زشت بوده اما خب خودشون هی گفتن بیا اینجا استراحت کن از وقتی اومدم صد برابر بیشتر از خونه ی خودم دویدم اینور اونور بهشون میگم میخوام برم میگن ن تا زایمانت باید بمونی و...

چیکار کنم وقتی کلا بیخیاله اون روز بردش تو کوچه یه لحظه اومد تو درو بست گفت ببینم چیکار میکنه فقط خدا میدونه چجوری چادر سر کردم دویدم تو کوچه

پله براتون ضرر داره ها - مواظب خودتون خیلی باشید و حرص نخورید - اسباب بازی بذارید جلوی دخترتون یا با ...

والا از وقتی اینجام بدترشده شرایطم اما نمیذارن برم خونمون

سعیمو میکنم عزیزم ممنونم

من خودم میدونم کارم زشت بوده اما خب خودشون هی گفتن بیا اینجا استراحت کن از وقتی اومدم صد برابر بیشتر ...

کاملا حالت و شرایطت رو درک میکنم 

اما مهمون همیشه باید خودشو با شرایط میزبان وفق بده

اونا از نظر خودشون چیزی برای تو کم نمیذارن و واقعا هم همینطوره...هیچ جای دنیا مث خونه پدر نمیشه

اما فرزند هیچ حق و جایگاهی نداره برای بد حرف زدن با والدین تذکر با ارومی بده اما بد رفتاری هرگز

همین که پشیمونی خوبه اما حتما برای بابات ابرازش کن

کاملا حالت و شرایطت رو درک میکنم  اما مهمون همیشه باید خودشو با شرایط میزبان وفق بده اونا از ...

حالا منم نوشتم داد فک کنم بقیه دیگه در بدترین حالتشو تصور کردن

تا قبل ۱۰سالگی هر اتفاقی واسه بچه ت بیافته خودت مقصری.خودت درو ببند

یا بیشتر حواستو بده به بچه ت.عوض اینکه لطف کردن دارن از تو و دخترت مراقبت میکنن و بهتون میرسن طلبکاری.

تا قبل ۱۰سالگی هر اتفاقی واسه بچه ت بیافته خودت مقصری.خودت درو ببند یا بیشتر حواستو بده به بچه ت.عو ...

الان میگی خودم مقصرم اما اگه مثلا بغلش میکنن برنش بیرون برم بگیرمش بگم ن صد نفر میگن واااااا بابات بوده مگه بچه رو میخورده وفلان

حالا منم نوشتم داد فک کنم بقیه دیگه در بدترین حالتشو تصور کردن

بگذریم

همین که خودت متوجه شدی اشتباه کردی و از دید عموم هم اشتباه بوده بحثو قفل کن تموم بشه

گاهی وقتا توی زندگی یه مسائلی پیش میاد که توش خیریتی هست که ادم چشمش و حواسش بیشتر باز بشه