2777
2789
عنوان

سر بابام داد زدم خیلی بد شد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
ببخشید چرا خودت پانشدی درو ببندی؟ اینقدر سخت بود؟

عزیزم خونه بابای ویلایی دو طبقه اس بعد بابام مثلا میره دم راه پله یه میوه برمیداره میاد تو بعد میره پوست میره میندازه تو سطل راه پله و میاد ینی روزی صد بار باید پشتش برم درو ببندم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازخدارو شکر به خیر گذشته،

ایشالا سایه پدرت رو سرت باشه همیشه 🤲🤲

ولی نمیدونی وقتی نباشن چقدر دنیا برا آدم جهنم میشه😞😞

شش ماه که بابام آسمونی شده  نمیدونی چقدر دلتنگشم

تورو خدا تا هستن قدر بدونید

عزیزم خونه بابای ویلایی دو طبقه اس بعد بابام مثلا میره دم راه پله یه میوه برمیداره میاد تو بعد میره ...

حالا همون موقع پامیشدی

الان اینهمه ناراحتیم پیش نمیومد

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
عزیزم خونه بابای ویلایی دو طبقه اس بعد بابام مثلا میره دم راه پله یه میوه برمیداره میاد تو بعد میره ...

وقتی  شرایط  خونه  بابات  اینطوریه  و  واسه  بچه  کوچیک  خطرناکه  

مسئولیت  بچه  ات  با  خودته  نه  کس  دیگه  ای  

اینم یه امتحان الهیی هست که با وجود این رفتار پدرت ،باز هم بتونی احترامش رو نگه داری.

امتحان مال همین شرایط سخته دیگه!

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

برو خونه خودت

بگو کسی بیاد پیشت مراقبت باشه

چ کاریه 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کاملا درکت میکنم، برای خودم همچین چیزی پیش اومد منکه از گل نازکتر به بابام نمیگفتم به خاطر بچه با تندی باهاش حرف زدم، البته من بابام زیادی طرف بچه رو میگیره و کلا تربیتش تعطیل میشه وقتی میریم اونجا، کاریه که شده، حالا با محبت از دلش در بیار، اگه میتونی تایم موندن خونه باباتم کمتر کن

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
بازخدارو شکر به خیر گذشته، ایشالا سایه پدرت رو سرت باشه همیشه 🤲🤲 ولی نمیدونی وقتی نباشن چقدر دنی ...

خدا بیامرزه پدرتو عزیزم ان شاءالله روحش شاد و در آرامش باشه