2777
2789
عنوان

نمیدونم از حکمت خدا چی بگم

133 بازدید | 16 پست

من ادم صافو ساده ایم اما نه خیلی ساده،تمام عالم با من انگار مشکل دارن کسی از من خوشش نمیاد یا اگرم بیاد اوایلش فقط،نه کسی دوسم داشت بغیر از خونوادم،چه فامیل چه غریب اشنا کسی قبولم نداره منو دستو پا دار نمیدونن کسی قدرمو نمیدونه من ادم کم حرفیم با سیو خوردی سن دوست و رفیق نداشتم بحز دوست تا مدرسه مدرسه هم تنها بودم ازدواج هم نکردم ،یکم گاهی اوقات خنگ میشم بیسرزبونم از حقم دفاع نمیتونم کنم تو جامعه، الانم از عصبانیت و اینا پشتم میگن حالا بی ادب هم شدیم سرکار نمیتونم برم ادم اجتماعی نیستم همجا ضربه میخورم کسی کلا جذب من نمیشه بدگو دارم، یه عده هستن سعی دارن منو بیارن پایین خودشونو بکشن بالا مثلا تو جمع نشون بدن از عهده من برنمیاد حتی نزدیکترین ادم فامیلم بارها دیدم درصورتی که از ذات بدشونه مخصوصا اونایی که دختر دارن میخان منو بی دستو پا نشون بدن،لپ مطلب تمام زحماتم هدر میره دیده نمیشه مثلا شده خونرو مردم تا تمیز کنم چند روز فقط یه طرفو تمیز نکردم زنه اومده دیده اون قسمتو فضول هم هست حالا تو دید نیستا زیر پرده بود،مهمون داشتیم خونه دستگل بچه کوچیک اوردن اتاق منو رید رفت تمام وسایلمو ریخت کیکو اینا رو میز کامپیوتر گز چسبیده به میز، یکی اگه دیر میومد فک میکرد من اینطوریم در کمدو باز کرد نصف وسیلم ریخت بیرون انقدر ذهنم اشفتست نمیتونم همرو بگم از کم حرف بودنم بگم از طرد بودنم از اینکه زحمتام دیده نمیشه یا تنبلو بی دستو پا بدونن از اینکه تو این سن درمون ه باشی خیلی بده

به نظرم اول اینکه سعی کن خودتو بالا بکشی به هر طریقی شده

نظر دیگرانو نمیتونی عوض کنی خودتو که میتونی

برو سر کار برو درس بخون دانشگاه قبول شو یا هر تصمیمی که داری انجام بده

پول که داشته باشی اعتماد بنفستم بالا میره ، کم کم دیگرانم

بهت احترام میذارن چون پول احترام میاره

سوره نجم هم شنیدم باعث محبوب شدن بین دیگران میشه 

اگه مداومت کنی

به نظرم اول اینکه سعی کن خودتو بالا بکشی به هر طریقی شدهنظر دیگرانو نمیتونی عوض کنی خودتو که میتونیب ...

من دانشگاه رفتم استعدادم تو خیلی کارا دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اول اینکه سعی کن خودتو بالا بکشی به هر طریقی شدهنظر دیگرانو نمیتونی عوض کنی خودتو که میتونیب ...

با سیو خوردی سن خیلی چیزا و کارها از دیگران دیدم نمردم تو گور نرفتم خیلی حرفه

من دانشگاه رفتم استعدادم تو خیلی کارا دارم

خب عزیزم مهارتم داری درستم خوندی حیف نیس تو خونه 

بشینی برو سرکار 

اولش سخته بعدش عادت میکنی 

بخدا مستقل بشی اینقد زندگیت پروبال بگسره

خواستگارات زیاد بشه  اعتماد بنفس داری خودت کیف میکنی

سمت هر کاری برم فوری بر میگردم باز خونه قفلم کلا

خب عزیزم مهارتم داری درستم خوندی حیف نیس تو خونه بشینی برو سرکار اولش سخته بعدش عادت میکنی بخدا مستق ...

اخه خیلی کم حرفم عذاب میکشم روحیم هم بالا نیست اجتماعی نیستم

خب عزیزم مهارتم داری درستم خوندی حیف نیس تو خونه بشینی برو سرکار اولش سخته بعدش عادت میکنی بخدا مستق ...

جدیدا همه سعی دارن تخریبم کنن پشتم چرتو پرت میگن دیگه از من گذشت همچی

سرنوشتم همینه خیلی از خدا دلگیرم دیگه تا این سن چیو عوض کنم سالها این بوده برام ذهنم همینو قبول کرده

عزیز کلاس های آفلاین و آنلاین شرکت کن یه هنر یادبگیر و دوره های آفلاین برگزار کن .

اعتماد به نفس داشته باش کلاس فن بیان و اعتماد به نفس و اینجور چیزا شرکت کن آنلاین یا آفلاین 

جدیدا همه سعی دارن تخریبم کنن پشتم چرتو پرت میگن دیگه از من گذشت همچی

چون دفاع نمیکنی

بنده خدایی میگفت چون دربرابر رفتار دیگران هیچی نمیگفت و سکوت میکرد که به خیال خودش احترامشونو نگه کنه یا چون بلد نبود چطور جواب بده و فقط خودخوری و ناراحتی برا خودش درست میکرد......اما از وقتی سعی میکنه با احترام جواب بده میگه خیلی بیشتر بهم احترام میزارن