2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۵ از اپلای کرد الان سوییسه با یه دختر افغان ازدواج کرد

بازم خداروشکر

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بله بنظرمن بيشعورن چون مردم در اصل شما رو پشم خودشون هم حساب نميكنن پس كسيكه بخاطر يك كلمه حرفشون ...

به هرحال زندگی وبازی کردن با بقیه شوخی نیست.

خدا به ادم عقل داده.امروز میرن خواستگاری فردا که عقد نمیکنن.اووووووووووه شاید حداقل ۲،۳ماه طول میکشه تابه یکی بله بدن.یعنی دوسه ماه زمان برای تحقیقات دارن.پس براهمین من توجیهی برای اینکه ادم سرسفره عقد بجای بله نه بده نمیبینم.مردم بچه هاشونو که ازتوجوب پیدا نکردن.تا بیان خواستگاری تا اشنا بشن تا ازمایش بدن همه این مدت زمان برا دراوردن اطلاعات طرف هست

کسی که اینکارو میکنه یا مریضه یا مشکل روانی داره یا اکه مرد باشه سروکله زنش،پیدامیشه یابازور نشوندنش سرسفره عقد که دیگه مورد اخر کمتر اتفاق میافته.

شمام یکم فکر کنی بدنیست.خیلی بچه بچه حرف میزنی.

راستی این کامنتونم یکم باادب ترمیگفتید بهتر بود

پشم؟،

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
به هرحال زندگی وبازی کردن با بقیه شوخی نیست. خدا به ادم عقل داده.امروز میرن خواستگاری فردا که عقد ن ...

چرا فکر میکنید ممکن نیست کسی سر سفره عقد از اعتباد یا ازدواج قبلی یا سابقه خراب طرف با خبر شده باشه؟؟ 

اونیکه از چندماه قبل خبر داره و میذاره سر سفره نه بگه قطعا مشکل روانی داره که از مسخره کردن بقیه لذت میبره 

و پشم هم اصطلاح کاملا مناسبی یه چون واقعا در حد پشم مردم هم بقیه واسشون اهمیت ندارن فقط دنبال یه موضوع بحث میگردن دو سه روزی سرگرم بشن بعد هم فراموش میکنن

💜❤️
به هرحال زندگی وبازی کردن با بقیه شوخی نیست. خدا به ادم عقل داده.امروز میرن خواستگاری فردا که عقد ن ...

شما خیلی احساس بزرگی میکنی که حرفهای خاله زنکی چندصد سال پیش رو هنوز اویزه گوشتون کردی و‌هر تغییری رو بچه بازی میدونی

چه زندگی هایی که بخاطر ترس از ابرو و حرف مردم تباه شده و بچه هایی که این وسط بدنیا اومدن و تاوان حرف مردمو دارن پس میدن

💜❤️
این کلیپ منو بدبخت کرد فکر میکردم عشق مهم تره پوله 

ای بابا از رو کلیپ الگو برداری کردین؟

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
شما خیلی احساس بزرگی میکنی که حرفهای خاله زنکی چندصد سال پیش رو هنوز اویزه گوشتون کردی و‌هر تغییری ر ...

من اصلا کاری به حرف مردم واینا‌ندارم.اتفاقا من الان برای خودم زندگی میکنم اگه‌به‌ حرف مردم بودم الان باهرننه قمری ازدواج کرده بودم و بچه هم داشتم.

درضمن متاسفانه اونی‌رفته روی منبر وفکر میکنه خیلی بلده واحساس بزرگی میکنه شمایید‌که بابزرگترازخودت(طبق بیوگرافیت)اینجور یحرف میزنی استاد وگرنه من عقده بزرگی ندارم.

واینکه ادم هرلحظه ببینه طرف مناسبش نیست باید بهم بزنه اما اینکه این اتفاق همون روز عقد وبالباس عروس وتوی مجلس باشه احتمال زیر۱۰درصده

لطف میکنید دیگه‌ریپلای نفرمایید

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
آبجیت چی شد؟ 

رفت ی شهر دور دانشگاه 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃