2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂از سر فیلمش فکری شدم 

آره داداشم سر سفره عقد خیلی جدی در جواب عاقد گفت نننننننننننننننخخخخخخخخییییییییررررهمه چشاشون چهار تا شد بعد یهو گفت خوب باشه بببببببببببللللللههه

خیلی باحال بود موند یادگاری😁

ی خاطره تعریف کنم؟

من با همسرم قبل ازدواج واس اشنایی حرف  می زدیم خاطره بابام رو تعریف کردم که قبلا میخاسته با ی خانم ازدواج کنه میره میبینه خیلی بی حجابه و منصرف میشه باباش نمیزاره نه بگه یواشکی شناسنامشو ورمی داره فرار میکنه .من واس خنده واسش تعریف کردم اینم ترسیده که من منصرف شده باشم و کم کم بخام بهش بگم   وقتی قرار شد بریم محضر هی میپرسید واقعا راضی  هستی عقد کنیم روز عقد از صبج ساعت ۷ منو برد بیرون نیم ساعت مونده ب وقت محضر اورد خونمون خودشم دم در کشیک میداد من نمی دونستم واس چیه بعدا اعتراف کرد میترسیده فرار کنم نیام محضر ابروش بره و هم اقا عاشقم بوده  ومی ترسیده بهم نرسیم😅😆😂😂😂😋

آره خاله بابام قدیما راضی نبوده بدن پسر عموش داد میزده من نمیخوام ولی به زور عقد کردن بله عروس هم زن داداش داده گفته آره عروس راضیه اونم گریه میکرده 

وزن اول 80وزن حال 67وزن هدف 60 خدای روزی میشه منم تو خونه خودم باشم چایی بخورم بگم خدای شکرت