2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ مادرم... سر سفره عقدش گفت نه.. اونم یه کی.. به پسر خان😱😱😱😱بعدش فرار کرد سه روز توی طویله از ترس قایم شده بود

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
خب براخودش نمیخاست برای پسرش درنظرداشت چون تویه مهمونی اندرنشونش دادوازش تعریف کردک چاتاعی  عصب ...

😳😳😳😳😳😐😐😐

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

دختر یکی از اقوام مون که عاشق یکی دیگه بود و باباش مجبورش کرده بود با کس دیگه عقد کنه سرسفره گفته بود نه و عقد رو بهم زده بود هر چند آخرشم به عشقش نرسید و با کس دیگه ای ازدواج کرد 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
موقع عقدم من چادر روی صورتم کشیده بودمو قرآن میخوندم اصلا نمیدونستم بار چندمه که حاج اقا خطبه خونده ...

به منم قرار بود دفعه اخر زیرلفظی بدن بعد بله بگم بار سوم که خطبه رو خوندن چند ثانیه منتظر شدم نیاوردن نگو یادشون رفته بود حاضرکنن😑بعد یکم سرمو اوردم بالا از زیر چادر نگاه کردم دایی بزرگه شوهرم باسر اشاره میکرد بله رو بگو(الان یادش میافتم کلی خجالت میکشم)بعد تازه مادرشوهرم یادش افتاده قرار بوده بهم زیر لفظی بده

یه کاربر قدیمی و خسته م!!!                                                      امابه خاطر یه سری مسائل دلم خاست با کاربری جدید بیام از بهمن ۹۶ عضوم ولی تعلیقم کردن منم که از رو نرفته😁با اون یکی کاربریم اومدم