2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین امشب فرزین سر سفره عقد گفت چقدر اشک ریختم پای فیلم 😶

ولی خب باید حرف خواهرش گوش میکرد .

ولی خدایی خواهر فرزین بد ذات نیستا قبول دارین . میخواد بد باشه ولی نمیتونه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
یبار یکی تو نینی سایت بود همچین کاری کرد رو شوخی بهم خورد مراسم 

🤪🤪🤪🤪یا ابلفض خو اون منتظر بود این اتفاق بیوفته پسره اگه با ی شوخی میخواد بره برهههه 😂😂😂😂😂😂

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
آخه فامیل داماداجازه دادندمیشه بگی من هستم فضول😂مرسب

اخع عروسیامون اینجوریه مراسم و مهمونیا  داماد و عروس جداست 

عروس رو امادع میکنن و مینشوننش و بعد داماداماده میشه با تمام مهمانای خودشون میرن سمت خونه عروس  

حالا قبل اینکه برن برای عقد و پیش عروس داماد مشکل اعصاب داشته بیهوش میشه میبرنش بیمارستان 

ازاونطرف خبر ب  خانوادع عروس میرسه ک داماد بردن بیمارستان  یکی از مهمونای خانواده عروس تو مجلس عقد بلند میشه میگه عاقا منو عقد کنید حالا نمیدونم چی میشع چتو میشه ک اینا قبول میکنن و داماد رو عوض میکنن  حتمنم دعوا و جنک و حرف بوده ولی کار تموم میشع

هیچی دیگع میره کنار عروس میشینه عروس سوپرایز میشه،😂

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
واییییییی خدایااا عروس چ نامزدی بوده 

حتمن گفتن اینهمه خرج کردیم لباس و مهمون و مراسم زشته بی داماد بمونه یکی دیگه گذاشتن جاش😐😂

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

کاش منم نه گفته بودم....همیشه توی  بازخورد بااین« نه» همه می گن بی فرهنگ، فکر ابرومون رو نکردن واز این حرفا ....ولی اگر من می گفتم نه الان آرامش داشتم وشوهرمم آرامش داشت.فعلا به خاطر بله باید بسوزم....

من می تونم با توکل به توخداجون  
ازون حرفاستا  اعد توهمون یک ساعت میفهمن طرف بیماره یازن دیگه داره؟؟ قبلش خوابشون برده بود برن ...

بله بنظرمن بيشعورن

چون مردم در اصل شما رو پشم خودشون هم حساب نميكنن

پس كسيكه بخاطر يك كلمه حرفشون كه اونم تو تايم بيكاري و از سر فضولي ميگن بخواد به بدبختي زندگي كنه بيشعوره به تمام معناست

💜❤️